絨絨妹子同兩個哥哥玩呀!!!

大哥鍚鍚>3<!!

大哥鍚鍚>3<!!

二哥鍚鍚>3<!!

二哥鍚鍚>3<!!

‵小瑩 :])) 2008-10-11 07:25:36 PM
哈哈~佢地真係好friend呀!!!
d狗狗又咁鍚絨絨妹>v<真係幸福丫!:023:
`Shusonbaby||' 2008-10-11 07:47:41 PM
一家人好warm呀!!>v<
cordero 2008-10-11 08:40:04 PM
妹子好識撒哥哥嬌啊~:012:
lingyan 2008-10-11 08:40:26 PM
真羨慕,
d 狗狗又乖又定性,唔同我個隻。

今朝我放 miffy 係床玩,隻狗係床邊企係到 (因為唔俾佢上我床),
當 miffy 行近床邊,狗狗就用手拍佢,跟住 miffy 唔執輸,二隻手一齊抓狗狗塊面 =.=
絨絨妹)) 2008-10-11 08:50:54 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-11 08:40 PM 發表
妹子好識撒哥哥嬌啊~:012:

係呀... 佢仲好想食埋哥哥D糧呀...:031:
絨絨妹)) 2008-10-11 08:55:34 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-11 08:40 PM 發表
真羨慕,

今朝我放 miffy 係床玩,隻狗係床邊企係到 (因為唔俾佢上我床),
當 miffy 行近床邊,狗狗就用手拍佢,跟住 miffy 唔執輸,二隻手一齊抓狗狗塊面 =.=

你隻狗會唔會係想模佢, 定係真係想抓佢呀,
因為你愈抗拒狗狗點兔兔, 佢就愈對兔兔好奇嫁....
HazukiYada 2008-10-11 09:06:40 PM
感情好好喎.....^^
pinwheelfish 2008-10-11 09:24:25 PM
真係冇問題ga?? 之前我隻兔兔同兩隻狗一齊生活咗一段時間, d狗仔當我隻兔兔係製cc機, 係咁搵個鼻頂隻兔兔個pat pat, 頂吓又出一粒, 出一粒佢地又食一粒, 攪到我隻兔兔炆晒咁, 食唔安, 坐唔落呀:016:
ka@+ 2008-10-11 09:28:51 PM
好sweet丫佢地><
cordero 2008-10-11 09:32:50 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-10-11 09:24 PM 發表
真係冇問題ga?? 之前我隻兔兔同兩隻狗一齊生活咗一段時間, d狗仔當我隻兔兔係製cc機, 係咁搵個鼻頂隻兔兔個pat pat, 頂吓又出一粒, 出一粒佢地又食一粒, 攪到我隻兔兔炆晒咁, 食唔安, 坐唔落呀:016:

嘩~咁佢地未攝取好多纖維LOR:011:
絨絨妹)) 2008-10-12 12:52:48 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-11 08:40 PM 發表
真羨慕,

其實隻隻狗既性格都唔同,,但係通常都係睇主人既性格而發展出黎!!
主人既定義係家中最有權力的一個,而不是只餵養佢及帶佢出街玩戈個!!
狗係絕對分別到出黎!!所以你可以觀察一下,狗狗的性格相對家中邊位成員較為相似!!
叫戈位成員抱住MIFFY俾狗狗聞下,等狗狗慢慢親近兔兔!!
相處一排佢就會當兔兔係一家人咁保護佢嫁喇!!

希望幫到你啦!!
絨爸爸字!!!!!

快速發帖