我今日朋友去睇呀....
我同我既朋友好眼淺......
大家都喊左,
真係為故事而喊囉
不過.......就成場都聽到d人笑

單選投票, 共有 15 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
‵小瑩 :])) 2008-10-12 01:00:27 AM
唉-_-話說我好興高彩烈咁同我男友講我想睇..
跟住佢話:「呢d戲你都睇??俾粉絲睇嫁喎!!」
之後就無左回事嚕-v-"
波丸媽 2008-10-12 09:09:58 AM
哎呀~~冇呀, 我朋友話好想睇,我同另外一個朋友咪陪佢睇囉
點知..........原來我同朋都係好好好眼淺既人...........
哈哈
lingyan 2008-10-13 09:51:48 PM
無乜位想喊 ...
我都好眼淺,但係喊唔出 ...

感動位算係 阿 sa 明明可以最後無事,但為左吳尊而生葬囉。

反而笑就大把,特別係 草頭師叔 講野,超好笑。
同埋 o個個 師叔話 "我無諗過流星錘都可以變成暗器",個到超搞笑 XD

如果個故事可以再深入少少會好睇好多,
家下佢完全好簡單咁講,二個人好快咁墜入愛河,亦都好快咁知道阿sa 係女仔,
無乜梁祝 feel。

波丸媽 2008-10-13 09:53:54 PM
哈哈~~係呀,套戲真係搞到人地哭笑不得.......
我好鬼鍾意 草頭師叔
佢死果陣,我都替佢傷心
lingyan 2008-10-13 10:03:51 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-10-13 09:53 PM 發表
哈哈~~係呀,套戲真係搞到人地哭笑不得.......
我好鬼鍾意 草頭師叔
佢死果陣,我都替佢傷心

我都好鐘意草頭師叔丫,
唔係好想佢咁快死住 >W<
波丸媽 2008-10-13 10:07:15 PM
雖然話講到笑位有好多.......
但......我都唔知點解我同我朋友咁眼淺:044:
我fd係果種睇蝙蝠俠都喊到既人
我就未有佢咁勁...........呵:043:

草頭師叔實在太令人喜愛啦>3<

快速發帖