昨日雪糕芭啡去左交流會, 甘玩得好開心啊,
玩到唔捨得玩, 唔願入返兔袋 !

今日放出佢地二個出黎,
芭啡平時靜, 冇甘活潑, 個樣有d失落甘
成日都訓下個地下到,
雪糕就有d悶悶地甘, 仲有d自閉,
唔知係咪掛住 jobe 呢 ?

結合之上種種特徵
我懷疑佢地兩個有 [交流會失落症]

IMG_0267 (Small).jpg (21.62 KB, 下載次數: 0)

雪糕個悶樣

雪糕個悶樣

IMG_0268 (Small).jpg (21.77 KB, 下載次數: 0)

自閉中

自閉中

IMG_0269 (Small).jpg (32.56 KB, 下載次數: 0)

芭啡訓係地下, 雪糕繼續自閉 1

芭啡訓係地下, 雪糕繼續自閉 1

IMG_0271 (Small).jpg (28.57 KB, 下載次數: 0)

芭啡訓係地下, 雪糕繼續自閉 2

芭啡訓係地下, 雪糕繼續自閉 2

IMG_0272 (Small).jpg (22.6 KB, 下載次數: 0)

芭啡失落樣

芭啡失落樣

IMG_0263 (Small).jpg (33.67 KB, 下載次數: 0)

化失落為食量

化失落為食量

IMG_0265 (Small).jpg (34.16 KB, 下載次數: 0)

繼續食

繼續食

IMG_0266 (Small).jpg (32.36 KB, 下載次數: 0)

食啊食啊

食啊食啊

nievedith 2008-10-13 07:14:11 PM
哈, 咁可憐呀~
咁你快啲報名去一下次交流會啦
wesky 2008-10-13 07:16:40 PM
咁遲d 會唔會有兔聚失落症啊 :073:
kkyan01 2008-10-13 07:27:03 PM
佢地係小螢到唔捨得走啊,
我諗佢地仲想去, 望天打掛甘,
個樣好悶甘, 失落甘 ~
wesky 2008-10-13 07:31:49 PM
可能芝麻實在太靚仔啦
唔捨得走,
依家日日夜夜掛住芝麻仔 :073:
vice0926 2008-10-13 08:21:43 PM
哈哈哈..咁搞笑ge~
爛玩的兩隻兔兔~
‵小瑩 :])) 2008-10-13 08:42:52 PM
哈哈..芭啡雪糕乖~~
26號你地就可以同其他兔兔玩喇!又可以識多d新兔兔!!
唔好咁既樣啦-3-hha~
kkyan01 2008-10-13 09:38:31 PM
連平時最鍾意偷偷走上床的行動,
今日只有一次咋 ~
BB囡 2008-10-13 10:16:29 PM
係wor~~芭啡個樣真係好慘慘咁wor
唔緊要..姐姐錫番你..
下次再出黎玩過啦..好快嫁啦:014:
jennytyy 2008-10-13 11:52:46 PM
哈哈, jobe今日係屋企都係悶悶不樂咁,成日呆左咁望,好似有心事咁,可能掛住尋日芭菲同雪糕,仲有芭菲舔佢頭仔。因為依家家姐sasa唔會同佢玩呢﹗
karen195 2008-10-14 12:25:18 PM
豆豆都有呀~~佢而家見到出街用既袋,會想走入去,想我帶佢去玩~
BB囡 2008-10-14 01:18:26 PM
哈哈∼∼∼芭啡仔點呀..??
有冇心情好番d先..
隻隻兔兔都咁既..等我今晚睇下b囡有冇li個問題先
kkyan01 2008-10-14 03:24:46 PM
今晚話你地知, 依家返緊工,
兩知佢地有冇乖乖地呢 ?
定係訓到死豬甘呢 ?

快速發帖