今日去左椰林閣食下午茶, 叫左個家鄉薯仔豬軟骨飯+一杯凍檸茶

豬軟骨幾好味, 但D 飯就好硬!!! 汁唔夠食!!
食完完全唔夠飽, 仲好鬼貴TIM, 埋單 $31.....

下午茶26+2=28+1%服務=$31

IMG_0820 (Small).jpg (36.41 KB, 下載次數: 0)

IMG_0820 (Small).jpg

明月 2008-10-15 12:08:25 AM
喺椰林閣食嘢好唔抵,無論午餐、下午荼、
定係晚餐,食咗同冇食差唔多,D服務麻麻,
記得有次同只得3歲個女去食嘢,佢哋竟然話
2個人叫1份餐,要額外給付加費.....激到
我真係食完都背脊骨落。
vice0926 2008-10-15 12:32:47 AM
嘩..............少到咁..
夠邊個食呀........
hh0 2008-10-15 01:11:50 AM
原帖由 明月 於 2008-10-15 12:08 AM 發表
喺椰林閣食嘢好唔抵,無論午餐、下午荼、
定係晚餐,食咗同冇食差唔多,D服務麻麻,
記得有次同只得3歲個女去食嘢,佢哋竟然話
2個人叫1份餐,要額外給付加費.....激到
我真係食 ...

邊一間甘差, 我成日去椰林閣食牛柳又幾正wor,
就算2個人只叫一份餐都唔使附加費, 你去果間真趕客
hh0 2008-10-15 01:13:14 AM
原帖由 Evan 於 2008-10-14 11:36 PM 發表
今日去左椰林閣食下午茶, 叫左個家鄉薯仔豬軟骨飯+一杯凍檸茶

豬軟骨幾好味, 但D 飯就好硬!!! 汁唔夠食!!
食完完全唔夠飽, 仲好鬼貴TIM, 埋單 $31.....

下午茶26+2=28+1%服務=$31

以為你食左一半先影相.....
Panda)) 2008-10-15 01:46:22 AM
睇落去都唔多想食..:073:
‵小瑩 :])) 2008-10-15 01:55:57 AM
我平時去開o個間ok嫁喎...好大碟..
同埋可以加汁@@
BB囡 2008-10-15 09:24:08 AM
係囉..邊間咁衰呀
我星期6先食完..仲覺得好抵添
不過晚餐就真係好貴囉..因為都係食個d野
波丸媽 2008-10-15 09:57:33 AM
間間都唔同.........明月果間 仲衰咁囉:041:
kkyan01 2008-10-15 09:58:59 AM
呢間野的水準間間都唔同,
我屋企附近間就一般啦
我試過去第二到食, 好食好多啊 ~
lingyan 2008-10-15 11:12:08 AM
我屋企附近個間,都係咁細碟 ......
所以好少去個到食 ... 太貴 la,又食唔飽。
elyse)) 2008-10-15 11:19:28 AM
唔知牙~我覺得豬軟骨好難會煮得難食...
只要d汁ok既話,難食極都有限~

不過你個碟野又真係細碟左dwo...:026:
好在我唔會去椰林閣食飯~
明月 2008-10-15 01:04:13 PM
原帖由 hh0 於 2008-10-15 01:11 AM 發表

邊一間甘差, 我成日去椰林閣食牛柳又幾正wor,
就算2個人只叫一份餐都唔使附加費, 你去果間真趕客

我係在黄大仙個陣食,前排好似摺咗,
如果我恭喜佢摺咗,會唔會好衰
angelcrystal 2008-10-16 12:24:28 PM
我昨天去左食呀.........
都幾好味呀..........
小晴兒 2009-7-29 12:12:30 PM
搞到我好想食牙!~!!!

快速發帖