露台

lolo 發表於 2008-10-15 11:46|只看該作者|倒序瀏覽|打印
天氣涼返d,有d想俾兩位大少夜晚出露台住,一來等佢地有多d活動空間.二來可以圍好哂安全d....
唔知大家有咩意見.....
debbie1222 2008-10-15 12:20:37 PM
夜晚好大風..好涼...怕唔怕涼得濟架
我打開晒d窗,好大風吹入屋
我d兔兔都會作孵蛋(怕涼)
如果真要放係露台
就多d觀察佢地有冇作孵蛋law
o.~
wesky 2008-10-15 12:30:31 PM
我兩隻夜晚都係係露台
不過, 一定要做足安全措施
包括防雨, 防風, 不可以直接讓風直接穿透個籠, 將個籠打側擺
今晚影個籠俾你睇下

露台都要有安全措施, 需要做妥
lolo 2008-10-15 01:24:56 PM
原帖由 Evan 於 2008-10-15 12:30 PM 發表
我兩隻夜晚都係係露台
不過, 一定要做足安全措施
包括防雨, 防風, 不可以直接讓風直接穿透個籠, 將個籠打側擺
今晚影個籠俾你睇下

露台都要有安全措施, 需要做妥

好呀好呀.....
唔該哂:002:
wesky 2008-10-16 10:10:14 AM
依家仲未好凍
側邊流返位通風

再凍d 既時候, 會封埋, 只剩前面
上面後面封左硬膠

IMG_0837 (Small).jpg (59.48 KB, 下載次數: 0)

IMG_0837 (Small).jpg

IMG_0839 (Small).jpg (34.84 KB, 下載次數: 0)

IMG_0839 (Small).jpg

IMG_0840 (Small).jpg (33.03 KB, 下載次數: 0)

IMG_0840 (Small).jpg

cordero 2008-10-16 10:25:20 AM
尋晚開冷氣...我放左條毛巾係籠面擋住D風...驚吹親兔兔
hh0 2008-10-16 12:46:16 PM
你仲開冷氣......
我已經拿走雲石板, 改放軟墊
kkyan01 2008-10-16 12:51:35 PM
昨晚我都有開冷氣啊 :013:
cordero 2008-10-16 01:01:15 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-16 12:51 PM 發表
昨晚我都有開冷氣啊 :013:

係LO~唔好話兔..我尋晚開左冷氣都成身汗:024:
‵小瑩 :])) 2008-10-16 01:30:01 PM
我尋晚自己訓覺都有開XDDD
今朝都開左冷氣呀..芝麻佢地好似好熱呢-_-
lolo 2008-10-16 01:32:49 PM
個佈置都幾細心喎:039:
其實晚黑室外好好風.....唔會好似日抖有太陽咁熱.....
依家最驚係走兔:077:
kkyan01 2008-10-16 01:35:33 PM
今日有成三十度 :024:
cordero 2008-10-16 01:40:48 PM
我而家好熱...不過開左門同窗...通風少少...
我見B女唔係飲好多水...應該唔熱...不過我就好熱:026:
debbie1222 2008-10-16 01:58:41 PM
我剛開泠氣,d兔好似好凍
打開窗,今日冇咩風
唯有開風扇比佢地
個個即訓 ..交交豬:032:
BB囡 2008-10-16 02:00:52 PM
今日咁hot,我冇比冰樽佢添

快速發帖