mami: "hachi~~hachi~~比mami抱下先~~"
hachi: "a!!e!!um!!!"

嗚..........hachi妹你竟然咬mami.......:050:
:008:痛い~~~~~~~~~
karen195 2008-10-15 02:13:01 PM
佢咩事發脾氣咬你??
vice0926 2008-10-15 02:14:48 PM
hachi係獨立妹..
唔鍾意同人玩..
摸下佢會想走..抱下佢會發脾氣..
之前都只會用手手打我..宜家咬我tim呀.....
mami心碎了~~~:022:
karen195 2008-10-15 02:20:06 PM
其實我有d懷疑.....佢係唔係"道忌"你鍚mio多過錫佢所以佢先咁對你.....

雖然我的豆豆都有d似佢咁...唔畀抱,之前又咬我同用手打我添....
vice0926 2008-10-15 02:21:57 PM
唔知呀我都.........:024:
不過其實我都好錫hachi妹ga~~
但係佢脾氣真係好大~
摸一摸佢都可以dup晒地..
摸一下ja ma.....:011:
BB囡 2008-10-15 02:45:45 PM
我有同感..
因為之前成日放佢出黎..佢都咬我手同腳
我仲成日以為佢唔鐘意我..
但耐左我發現佢係牙癢
所以你唔好放係心到啦:034:
lingyan 2008-10-15 02:50:55 PM
哇 ... 真係好惡 ....
BB囡 2008-10-15 02:57:40 PM
係呀..b囡個個唔咬係要咬我..好衰的
怪脾氣嫁..
波丸媽 2008-10-15 03:05:31 PM
原帖由 vice0926 於 2008-10-15 02:21 PM 發表
唔知呀我都.........:024:
不過其實我都好錫hachi妹ga~~
但係佢脾氣真係好大~
摸一摸佢都可以dup晒地..
摸一下ja ma.....:011:

Vice :050: BUNNY d脾氣係咁臭架啦>0<
小丸都唔係好你好多.不過絕左育之後就乖左,冇咬啦~~嘿嘿
vice0926 2008-10-15 03:09:02 PM
:024: ......嗚..我尋晚比佢咬完之後超唔開心...
佢係一野撲埋黎咬住我隻手..仲要扯住唔放..
雖然我知道佢已經唔係出盡全力..如果出盡力我應該會流晒血...
不過我個心都碎左啦....:022:
SHARON 2008-10-15 03:09:55 PM
哇~:011: 咬得好痛呢??
hachi好勁..你有無試過唔采佢呀?:057:
我小明一百厭就要坐監...:031:

lingyan 2008-10-15 03:17:19 PM
bunny d 脾氣都好似幾臭,特別係兔女 .....
vice0926 2008-10-15 03:30:38 PM
佢咬完我之後我冇鬧佢呀..又冇打佢..
淨係自己坐埋一邊唔開心囉....:024:
跟住就摸返佢..呵返佢..
其實我自己都衰ge~明知佢唔鍾意同人玩我又撩佢玩..
我抵死.......:044:
angelcrystal 2008-10-15 03:33:49 PM
奶昔仔既爸爸都好惡............
我仲好記得佢會咬人...........
俾草佢食都照咬..............
小米 2008-10-15 06:40:53 PM
豆豆昨日都咬我手指呀 . .不過講到尾都係自己衰
琴日工作唔開心, 返到屋企放佢出來想話摸摸佢 . . 一開籠佢即標去廚房偷米食, 咁照平時咁 "了" 佢面珠仔~ "了" 咗一下就比佢咬咗下手指 .. . 我嗰刻成個人呆左呀:016:
以後都唔敢阻佢搵食 la

快速發帖