:063: 其實b囡係同兔爸一齊住的..
因為我mama唔比我養
所以b囡跟左爸爸
我而家係隔一日就去搵佢...
咁樣b囡會唔會唔係好記得我呢
so我成日叫佢都唔認,又成日蝦我既原因..?
其實我好錫佢嫁..我時時刻刻都好掛住佢嫁:024:
cordero 2008-10-16 11:57:45 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 11:55 AM 發表

咩佢亞ma咁嫁..佢識唔識野嫁..
對你咁既..好可憐:022:

咁又唔係...其實無乜野既...
只係佢對B女有D偏見...
其實兔兔比人仲要乾淨
BB囡 2008-10-16 12:00:52 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 11:57 AM 發表

咁又唔係...其實無乜野既...
只係佢對B女有D偏見...
其實兔兔比人仲要乾淨

張新相好得意..佢成日咁既動作既
cordero 2008-10-16 12:06:20 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 12:00 PM 發表

張新相好得意..佢成日咁既動作既

佢係兔協都係咁...佢好鍾意同人玩...
不過呢...呢張相係問我要菜菜
angelcrystal 2008-10-16 12:20:54 PM
我家人其實都唔俾養.......
我最初收養左奶昔仔既媽媽........
我仲同家人吵........我阿爸都係唔俾.......
最後好在我男友佢自己一個住....
而家奶昔仔同佢媽都係係我男友家住既......
我去探佢地都隔日去.........
好掛住奶昔仔...........
cordero 2008-10-16 12:24:34 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 12:20 PM 發表
我家人其實都唔俾養.......
我最初收養左奶昔仔既媽媽........
我仲同家人吵........我阿爸都係唔俾.......
最後好在我男友佢自己一個住....
而家奶昔仔同佢媽都係係我男友家住既......
我去探佢地都隔日去.... ...

原來大家既遭遇都咁似..
所以話呢...無兔爸我就唔會遇上B女:014:
angelcrystal 2008-10-16 12:30:42 PM
所以我真係好珍惜同奶昔仔佢地既相處時間.........
真係好寶貴......
而且奶昔仔又聰明又聽話..........
影相仲學知點望鏡頭......
真係好開心............
BB囡 2008-10-16 12:34:23 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 12:30 PM 發表
所以我真係好珍惜同奶昔仔佢地既相處時間.........
真係好寶貴......
而且奶昔仔又聰明又聽話..........
影相仲學知點望鏡頭......
真係好開心............

我都覺得奶昔仔影相好叻
唔講都唔知.原來咁多人都同病相憐既..
所以兔爸最偉大..因為佢日日都照顧兔兔
cordero 2008-10-16 12:35:32 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 12:34 PM 發表

我都覺得奶昔仔影相好叻
唔講都唔知.原來咁多人都同病相憐既..
所以兔爸最偉大..因為佢日日都照顧兔兔

我而家係兔爸屋企...做緊B女妹仔:022:
kkyan01 2008-10-16 12:37:58 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 12:35 PM 發表

我而家係兔爸屋企...做緊B女妹仔:022:

又多一個兔奴啦 ~ :037:
angelcrystal 2008-10-16 12:38:44 PM
不過呢.........
又真係既幾偉大既.......
如果唔係得佢......
我估我都養唔到奶昔仔2母子
我家人都唔知點解唔愛有毛既動物
我家只係俾養緊巴西龜..........
BB囡 2008-10-16 12:43:23 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 12:38 PM 發表
不過呢.........
又真係既幾偉大既.......
如果唔係得佢......
我估我都養唔到奶昔仔2母子
我家人都唔知點解唔愛有毛既動物
我家只係俾養緊巴西龜..........

咁搞笑既......佢地真係同兔冇緣
angelcrystal 2008-10-16 12:49:12 PM
我都唔知點解佢地好憎兔.......
又話它們難養........
又多菌........
我一聽佢地講就同佢地吵......
我已經當左奶昔仔佢地係我既朋友....
係我心入面奶昔仔真係好重要......
我唔可以冇左它............
cordero 2008-10-16 01:02:26 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-16 12:37 PM 發表

又多一個兔奴啦 ~ :037:

我係兔奴...專責照顧B女同兔爸:022:
angelcrystal 2008-10-16 01:36:51 PM
哈哈...真係好........又多一個愛鍚兔仔既人........
對兔兔仔說真係好事............
lingyan 2008-10-16 04:19:50 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 12:49 PM 發表
我都唔知點解佢地好憎兔.......
又話它們難養........
又多菌........
我一聽佢地講就同佢地吵......
我已經當左奶昔仔佢地係我既朋友....
係我心入面奶昔仔真係好重要......
我唔可以冇左它............

舊思想係咁 ...

前個排我問我個台灣朋友,問佢女友係咪都有養兔仔,
之後佢話唔係,跟住就話台灣有單新聞,話有個人養兔仔,
最後因為兔仔既菌唔知點樣搞到死左 wor,

跟住咪大把人都覺得兔仔既菌會傳到人囉。

miffy 未睇醫生之前,兔爸都驚 ga,
不過每次我都同兔爸一齊去睇醫生,
醫生講既野兔爸都親自聽到哂,
佢先信咋 ....

快速發帖