:063: 其實b囡係同兔爸一齊住的..
因為我mama唔比我養
所以b囡跟左爸爸
我而家係隔一日就去搵佢...
咁樣b囡會唔會唔係好記得我呢
so我成日叫佢都唔認,又成日蝦我既原因..?
其實我好錫佢嫁..我時時刻刻都好掛住佢嫁:024:
wesky 2008-10-16 10:31:23 AM
用美食攻勢
見到你就會走埋黎架啦 -0-
波丸媽 2008-10-16 10:32:24 AM
........原來你同我既情況係一樣架
我係baba唔比養
小丸波波同佢地兔爸住架
我一個星期去一,兩次咋........
cordero 2008-10-16 10:33:28 AM
B囡媽T_T同病相憐....
我都係AR....
我B女都係住兔爸度...其實兔嫲都唔係太鍾意B女...不過希望佢見B女可愛可以快D接受佢

我而家要係兔爸度訓先可以陪到B女, 一返屋企又分隔兩地:022:
BB囡 2008-10-16 10:37:06 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-10-16 10:32 AM 發表
........原來你同我既情況係一樣架
我係baba唔比養
小丸波波同佢地兔爸住架
我一個星期去一,兩次咋........

係呀..佢地認得你ma..??
我想日日去嫁..不過我自己住紅磡,兔爸住屯門
太遠啦,,我放左工去已經好night,so冇可能日日去
我就係驚b囡因為咁唔係好跟我
BB囡 2008-10-16 10:39:09 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 10:33 AM 發表
B囡媽T_T同病相憐....
我都係AR....
我B女都係住兔爸度...其實兔嫲都唔係太鍾意B女...不過希望佢見B女可愛可以快D接受佢

我而家要係兔爸度訓先可以陪到B女, 一返屋企又分隔兩地:022:

原來有咁多人都係有li個情況
其實真係好慘嫁..我日日想見佢,佢又冇可能
我都係去佢到訓先見到佢
咁岩既..其實我都認為兔嫲唔係咁鐘意b囡
因為b囡唔乖,成日咬佢地屋企d野
cordero 2008-10-16 10:49:13 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 10:39 AM 發表

原來有咁多人都係有li個情況
其實真係好慘嫁..我日日想見佢,佢又冇可能
我都係去佢到訓先見到佢
咁岩既..其實我都認為兔嫲唔係咁鐘意b囡
因為b囡唔乖,成日咬佢地屋企d野

我地起初同兔嫲講養兔兔佢無反對...原來佢以為兔兔係好細隻...可以用倉鼠籠咁大既籠養....
點知...當佢見到咁大個籠...
我放B女出黎玩...佢又驚我打攪到佢拜神果D野:024: :024:
但B女又成日用好楚楚可憐既眼神...加動作(佢想咬開道門...)
好慘咁......:022:
BB囡 2008-10-16 11:05:11 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 10:49 AM 發表

我地起初同兔嫲講養兔兔佢無反對...原來佢以為兔兔係好細隻...可以用倉鼠籠咁大既籠養....
點知...當佢見到咁大個籠...
我放B女出黎玩...佢又驚我打攪到佢拜神果D野:024: :024:
但B女又成日用好楚楚可憐 ...

我地好似呀...不過佢以為可以用倉鼠籠養係佢無知姐
我放親b囡出去..佢地養開隻貓都搞b囡,我好唔鐘意,,
之後佢就用腳擋住b囡去路,所以而家佢係家,我都唔想放b囡出去:022:
cordero 2008-10-16 11:21:08 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 11:05 AM 發表

我地好似呀...不過佢以為可以用倉鼠籠養係佢無知姐
我放親b囡出去..佢地養開隻貓都搞b囡,我好唔鐘意,,
之後佢就用腳擋住b囡去路,所以而家佢係家,我都唔想放b囡出去:022:

我地屋企淨係得B女.....
我見佢一個好悶...想同佢玩又怕俾兔嫲鬧...
抱佢又俾兔嫲話多菌....放佢出黎又咁又咁.......
:061: :061: :061:
BB囡 2008-10-16 11:25:15 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 11:21 AM 發表

我地屋企淨係得B女.....
我見佢一個好悶...想同佢玩又怕俾兔嫲鬧...
抱佢又俾兔嫲話多菌....放佢出黎又咁又咁.......
:061: :061: :061:

咩佢咁嫁..抱兔兔點會多菌嫁..
佢長時間係屋企嫁..??一係放佢係床玩囉
好慘慘呀..or買圍欄囉..會唔會好d呢
‵小瑩 :])) 2008-10-16 11:36:37 AM
好得意XD兩位B囡既mama~好似有同樣既慘況啵!
不過唔緊要啦!日子耐左..屋企人麻木..-v-就無事嫁喇XD
vice0926 2008-10-16 11:38:02 AM
D老人家真係覺得呢D小動物好多細菌ga~~><"
其實人都好多細菌..= ="
BB囡 2008-10-16 11:42:58 AM
原帖由 vice0926 於 2008-10-16 11:38 AM 發表
D老人家真係覺得呢D小動物好多細菌ga~~>

咪係囉..我覺得b囡仲健康過我呀
cordero 2008-10-16 11:44:09 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 11:25 AM 發表

咩佢咁嫁..抱兔兔點會多菌嫁..
佢長時間係屋企嫁..??一係放佢係床玩囉
好慘慘呀..or買圍欄囉..會唔會好d呢

我尋日俾人逼洗手...用梘液果隻....洗左成十次...
加埋抹地洗B女野洗菜...雙手甩晒皮:061:
BB囡 2008-10-16 11:55:26 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 11:44 AM 發表

我尋日俾人逼洗手...用梘液果隻....洗左成十次...
加埋抹地洗B女野洗菜...雙手甩晒皮:061:

咩佢亞ma咁嫁..佢識唔識野嫁..
對你咁既..好可憐:022:

快速發帖