本人今日提到自己慘況後:024:
先發現好多兔友都係咁!!
所以我發覺兔爸真係對我地li班兔媽好重要
兔爸日日放工都特登由mk番屯門照顧左b囡先再自己出街
佢真係身負重任但都照顧得b囡好好
我仲日日都問同一個問題((bb囡點呀??你有冇比多d草佢))
佢都冇話我煩,,
而家我真係要係到,,發表我對兔爸感謝聲明
((兔爸,多謝你照顧得b囡咁好呀!!鍚晒你唷!!)):023: :023:

希望佢今晚會睇到∼∼呵呵:012:
cordero 2008-10-16 01:36:36 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-16 01:26 PM 發表
b女好幸福呀>v

哈~我地呢好多B女:037:
angelcrystal 2008-10-16 01:39:11 PM
係呀...........我一直都想問下你地住九龍,香港定新界?
有時間都想見識下你地既兔兔.......
順便帶奶昔仔見下世面呢...........
cordero 2008-10-16 01:41:27 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 01:39 PM 發表
係呀...........我一直都想問下你地住九龍,香港定新界?

新界....鄉下人...
angelcrystal 2008-10-16 01:47:36 PM
唔知有冇人住九龍呢?
wesky 2008-10-16 01:48:22 PM
我都係新界啊
搵日一齊聚下~~
遲D會有一個小型既郊遊聚會

BB囡 2008-10-16 01:56:08 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-16 01:26 PM 發表
b女好幸福呀>v

唔好咁講啦..人家面都紅晒啦:014:
BB囡 2008-10-16 01:57:10 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 01:35 PM 發表
我都覺得係呀..........
如果自己男朋友係愛錫兔仔既人......
真係好好........
佢對它們好.....即係好有愛心同耐心........
對你一定仲好呢.........

係呀..有愛心既男仔係要加分嫁..
有時見佢好溫柔咁叫bb囡,真係覺得佢好好嫁,,
BB囡 2008-10-16 01:57:52 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 01:39 PM 發表

我住紅磡..b囡住屯門
BB囡 2008-10-16 01:59:06 PM
原帖由 Evan 於 2008-10-16 01:48 PM 發表
我都係新界啊
搵日一齊聚下~~
遲D會有一個小型既郊遊聚會

係呀..幾時搞呀..
我好想參加呀..一定好好玩姐
佢地會變郊外兔兔
ka@+ 2008-10-16 02:05:32 PM
我個兔爸都唔係咁..
自從波波黎左我度之後..
佢就再唔多理波波><
激屎我xD
angelcrystal 2008-10-16 02:20:19 PM
俾多d時間佢啦......
佢一定會對兔兔好...........
wesky 2008-10-16 02:24:55 PM
郊遊日期約11月
只限已絕育的兔兔參加
lingyan 2008-10-16 02:34:40 PM
唔一定係愛動物既兔爸先好既,
我個兔爸本身唔鐘意一D有毛既動物,
但都俾我養兔兔囉 XD

起初唔敢叫佢幫手照顧兔兔 ga,
佢話唔鐘意有毛毛既動物丫嘛,
點知最後叫佢幫手洗下廁所、入下水,佢又 ok wor,

而家雖然佢仲係唔會抱 miffy,但係已經敢摸佢 la (以前連摸都唔敢 tim),
都俾 miffy 自己爬去佢個身到囉,
仲主動左去同 miffy 玩下、餵下佢食野,放下佢出黎玩 ga。

我自己性格成日都大驚小怪,小小事就擔心餐死既,
好記得個陣 miffy 細個第一次帶佢睇醫生,
係房入面,醫生話要驗左驗右,費用都唔少錢,
起初我好驚兔爸會話 醫隻野駛咁多錢 呢 d 說話,
但係兔爸無咁話我,仲問我 想唔想醫返好佢,

我當然想 la,兔爸都支持我決定 >w<

個陣妹妹執返黎,第一時間佢都叫我帶妹妹睇醫生 check 左先 ...

SheR_bb 2008-10-16 02:35:43 PM
我住九龍的~ 不過呢度好似好多人住屯門, 元朗
angelcrystal 2008-10-16 02:37:19 PM
我都係九龍人.........

快速發帖