本人今日提到自己慘況後:024:
先發現好多兔友都係咁!!
所以我發覺兔爸真係對我地li班兔媽好重要
兔爸日日放工都特登由mk番屯門照顧左b囡先再自己出街
佢真係身負重任但都照顧得b囡好好
我仲日日都問同一個問題((bb囡點呀??你有冇比多d草佢))
佢都冇話我煩,,
而家我真係要係到,,發表我對兔爸感謝聲明
((兔爸,多謝你照顧得b囡咁好呀!!鍚晒你唷!!)):023: :023:

希望佢今晚會睇到∼∼呵呵:012:
kkyan01 2008-10-16 12:49:44 PM
兔爸好錫b囡啊,
為兔爸偉大, 萬歲萬歲 ~

點解, 我個兔爸唔係甘嫁 ~ :024:
angelcrystal 2008-10-16 12:51:44 PM
我都覺得好偉大.....
看來你要以身相許以報佢既大恩大德........
嘻嘻...........
BB囡 2008-10-16 12:52:57 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-16 12:49 PM 發表
兔爸好錫b囡啊,
為兔爸偉大, 萬歲萬歲 ~

點解, 我個兔爸唔係甘嫁 ~ :024:

唔好咁灰..佢可能都係好有心嫁啦:014:
BB囡 2008-10-16 12:55:26 PM
原帖由 angelcrystal 於 2008-10-16 12:51 PM 發表
我都覺得好偉大.....
看來你要以身相許以報佢既大恩大德........
嘻嘻...........

呵呵..我都好想呀
tiffany2003hk 2008-10-16 12:56:09 PM
琴晚多得淆淆爸爸陪著我~~
去完屯門又去元朗.....
cordero 2008-10-16 12:58:38 PM
兔爸好偉大~
因為兔媽我鍾意兔兔,同我一齊去兔協做義工領養兔兔
仲為左B女, 搞到屋企一盆二盆草...一箱二箱B女野
今朝早起身返工前,都特登斟水俾B女飲
兔爸比B女仲要抵錫:012: :012:
BB囡 2008-10-16 01:05:16 PM
原帖由 tiffany2003hk 於 2008-10-16 12:56 PM 發表
琴晚多得淆淆爸爸陪著我~~
去完屯門又去元朗.....

所以你地話呢..
兔爸佢地真係好偉大嫁,,
我地都要錫晒佢呀
之前b囡有事..都係多得兔爸我先定D
kkyan01 2008-10-16 01:06:58 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 01:05 PM 發表

所以你地話呢..
兔爸佢地真係好偉大嫁,,
我地都要錫晒佢呀
之前b囡有事..都係多得兔爸我先定D

係咪兔爸多數冷靜d嫁呢 ?
之前兔兔有事, 我驚餐死啊 (失禮哂)
BB囡 2008-10-16 01:07:07 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-16 12:58 PM 發表
兔爸好偉大~
因為兔媽我鍾意兔兔,同我一齊去兔協做義工領養兔兔
仲為左B女, 搞到屋企一盆二盆草...一箱二箱B女野
今朝早起身返工前,都特登斟水俾B女飲
兔爸比B女仲要抵錫:012: :012:

有時真係嫁..佢咩都係諗左b囡先
所以我真係好佩服兔爸
有時番工就算late左起身..佢都一定會照顧埋b囡先出門
BB囡 2008-10-16 01:08:31 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-16 01:06 PM 發表

係咪兔爸多數冷靜d嫁呢 ?
之前兔兔有事, 我驚餐死啊 (失禮哂)

我諗係啦...我一諗就諗得好壞..
不過佢有養動物仔經驗多d
仲有佢地可能唔想我地再驚,所以佢地都要扮定d
kkyan01 2008-10-16 01:10:55 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-16 01:08 PM 發表

我諗係啦...我一諗就諗得好壞..
不過佢有養動物仔經驗多d
仲有佢地可能唔想我地再驚,所以佢地都要扮定d

呢個係我兔爸最大功用啊 ~ :037:
lolo 2008-10-16 01:24:02 PM
愛錫兔兔既兔爸真係要加分.....:048:

我d兔兔同我住....所以跟我d....:014:
但之前得一隻,兔爸話怕佢悶就買多隻陪佢...
依家星期六,日都好少出街,o係屋企陪佢地....
‵小瑩 :])) 2008-10-16 01:26:17 PM
b女好幸福呀>v<有個咁鍚佢既daddy mami!
阿wing你仲幸福呀XD有個咁鍚自己同b女既兔爸^0^
angelcrystal 2008-10-16 01:35:25 PM
我都覺得係呀..........
如果自己男朋友係愛錫兔仔既人......
真係好好........
佢對它們好.....即係好有愛心同耐心........
對你一定仲好呢.........

快速發帖