今日去左行十蚊店!!
呵呵...好多野想買呀-3-不過俾男友制止左XD
結果買得幾樣咋~:050:

戰利品一列XD同大家解究下先-3-
黃色既係草兜黎XD 另外o個兩樣係我整床床既材料~~
件圍巾仔好可愛呀~~仲有支毛毛棒...今晚先試玩!
個木既玩具可以唔理佢-3-俾鼠鼠玩的XD

首先係芝麻試帶圍巾仔~:051:

我唔敢整得太緊XDDD驚佢透唔到氣-3-
不過太鬆又會轉左落前面~~

跟住就係草兜喇!!
平時o個d草兜太細..兩隻野一齊食就爭崩頭!
仲有放得太少...食一陣就食哂~~

而家大大個~~兩隻一齊食!完全無問題呀:032:
d草草又唔會咁易俾佢地食到周圍都係~~好開心!XD
薯薯食到好興奮...成個跳左入去食!:026: :026:

芝麻個眼神好搞笑xD  鬼叫佢入左人地個籠!!個草兜就係薯薯一個獨霸喇!!:031:

vice0926 2008-10-17 08:17:42 PM
咁搞笑ge條圍巾仔~
本身係用黎做咩ga??比小動物用ga??
HazukiYada 2008-10-17 08:33:13 PM
哈哈~ 佢地又有新野用新野玩.. 實好開心姐~
Panda)) 2008-10-17 08:41:50 PM
小塋~佢地有你呢個兔媽真係幸福呀~!! :038:
pinwheelfish 2008-10-17 09:23:15 PM
哈哈, 食得好開心咁WOO~~ SIU YING, 你本來仲想買咩GA?? 又想整D咩呢? 芝麻俾圍巾圍住個樣好無奈, HAHA~
cloudcloudgrace 2008-10-17 09:33:36 PM
芝麻好型呀~~~:057:
shura 2008-10-17 10:26:17 PM
邊間10蚊SHOP??
love_penny 2008-10-17 10:28:19 PM
10蚊店姐係咩??????
kkyan01 2008-10-17 10:30:29 PM
係咪旺角個間啊 ?
‵小瑩 :])) 2008-10-17 11:10:11 PM
原帖由 vice0926 於 2008-10-17 08:17 PM 發表
咁搞笑ge條圍巾仔~
本身係用黎做咩ga??比小動物用ga??

係呀..專係for小動物嫁!
原本應該係俾狗狗既!

原帖由 HazukiYada 於 2008-10-17 08:33 PM 發表
哈哈~ 佢地又有新野用新野玩.. 實好開心姐~

ha...唔知佢地呀!XDD
希望佢地鐘意啦-3-

原帖由 Panda 於 2008-10-17 08:41 PM 發表
小塋~佢地有你呢個兔媽真係幸福呀~!! :038:

希望佢地知道自己好幸福啦~~haha!

原帖由 pinwheelfish 於 2008-10-17 09:23 PM 發表
哈哈, 食得好開心咁WOO~~ SIU YING, 你本來仲想買咩GA?? 又想整D咩呢? 芝麻俾圍巾圍住個樣好無奈, HAHA~

本來仲有好多野玩嫁..仲有d衫仔..haha..仲有地墊@@
基本上佢地玩得既我都想買-3-

原帖由 shura 於 2008-10-17 10:26 PM 發表
邊間10蚊SHOP??

panda hotel o個間!^^

原帖由 love_penny 於 2008-10-17 10:28 PM 發表
10蚊店姐係咩??????

吉吉島既10蚊店喔~

原帖由 kkyan01 於 2008-10-17 10:30 PM 發表
係咪旺角個間啊 ?

荃灣panda o個間^^!
lunguide 2008-10-18 12:15:53 AM
我好想知佢地對果支毛毛棒ge反應。
‵小瑩 :])) 2008-10-18 12:36:36 AM
原帖由 lunguide 於 2008-10-18 12:15 AM 發表
我好想知佢地對果支毛毛棒ge反應。

薯薯係無反應既...
芝麻勁驚-_-食緊草都飛走!haha~
kkyan01 2008-10-18 12:42:13 AM
芭啡會追住隻毛毛棒:012:
cordero 2008-10-18 08:45:36 AM
個圍巾仔係咪FOR寵物GA?
‵小瑩 :])) 2008-10-18 11:55:03 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-18 08:45 AM 發表
個圍巾仔係咪FOR寵物GA?

係呀!!for寵物嫁^^
不過對兔兔黎講有d鬆XD

快速發帖