波子:我係咪好大隻∼大左好多呢∼ 

波媽:咪玩啦∼ 角度問題jar, 你咪又係咁細隻。笨兔∼

vice0926 2008-10-21 01:20:53 AM
哈哈哈~~都係咁得意呀波子~~
Panda)) 2008-10-21 01:31:14 AM
haha~玩魔術呀波子??:039:
光之天使)) 2008-10-21 09:00:49 AM
波子好靚呀~~
第一張相有d似貓~~
SHARON 2008-10-21 11:51:19 AM
波子好得意..佢係間條兔:037:
好鐘意佢既兔色..好靚:023:
lingyan 2008-10-21 11:57:17 AM
我好想抱抱波子...... 好可愛  >W<
kkyan01 2008-10-21 01:04:35 PM
點解第一張甘大張ga ?
星期日有得見波子啦
wesky 2008-10-21 02:03:48 PM
波子真係好靚
波波都大隻左, 唔知邊隻大隻d呢?
TINA 2008-10-21 09:08:40 PM
大粒波子啊,,,,
佢不會咬膠袋嗎,,,,
我也想用這方法,,,方便D,,,
但我家的兔兔會咬,,,,
CHIUPO=] 2008-10-21 09:23:11 PM
波子D毛色好特別呀!!
樂樂都好似大隻左呀:021:
nievedith 2008-10-22 01:22:20 AM
原帖由 光之天使 於 21-10-2008 09:00 發表
波子好靚呀~~
第一張相有d似貓~~

KE~ 證明佢真係貓貓兔种啊~ :031:
nievedith 2008-10-22 01:25:20 AM
原帖由 lingyan 於 21-10-2008 11:57 發表
我好想抱抱波子...... 好可愛  >W

好啊, 你星期日咪有得抱佢LAW~
不過波子好惡架, 小心, 小心 :014:
nievedith 2008-10-22 01:28:36 AM
原帖由 kkyan01 於 21-10-2008 13:04 發表
點解第一張甘大張ga ?
星期日有得見波子啦

因為角度問題, 係PAT PAT後面映咪顯得佢好大隻LAW~:060:
nievedith 2008-10-22 01:38:52 AM
原帖由 TINA 於 21-10-2008 21:08 發表
大粒波子啊,,,,
佢不會咬膠袋嗎,,,,
我也想用這方法,,,方便D,,,
但我家的兔兔會咬,,,,

一時時啦~ 平時都唔會特別咬, 不過有訴求/不滿便會咬, 例如要換廁所, 要開風扇, 要食等~ :060:
nievedith 2008-10-22 01:39:51 AM
原帖由 Evan 於 21-10-2008 14:03 發表
波子真係好靚
波波都大隻左, 唔知邊隻大隻d呢?

thanks~ :039:
我地星期日比下睇下那隻大啲咪知law

快速發帖