終於都book左時間幫鬆餅絕育喇~
原本想揀未來2星期的其中一個星期六,
可惜呢2-3個星期六都係由一個不知名的醫生做手術
結果改星期五, 11月7日, book 完之後先發現個日係dr yen做
(其實我一心想搵betty 做, 但係好似次次都就唔到時間咁)
雖然dr yen 睇過鬆餅一次, 覺得佢都幾nice
不過唔知佢做絕育好唔好,
請問有冇兔兔係由dr yen做絕育架, 做完d傷口好唔好架??
BB囡 2008-10-21 10:47:11 PM
b囡都係dr yen做嫁..
佢都好細心嫁..
傷口都做得好好嫁..你唔洗太擔心
你留意下呀..佢講野好似王敏德嫁:078: :078:
不過做完手術後你真係要好好睇住佢..
SheR_bb 2008-10-21 11:14:34 PM
真的嗎? 咁我就放心好多了
thx! 我會小心睇住佢的
所以選擇星期五去做, then 星期六, 日都可以照顧佢~
上次都冇咩留意佢tim, 係咪佢d語氣似王敏德呀?

絕育之後幾日係咪唔好俾冰墊佢呀??
ping.tat 2008-10-21 11:21:17 PM
hi~請問如果找dr yen 做絕育大約幾$$ (兩隻男仔)
另外,佢個度收唔收 信用卡 or EPS

要提早幾多打電話去約期
tiffany2003hk 2008-10-21 11:40:34 PM
原帖由 ping.tat 於 2008-10-21 11:21 PM 發表
hi~請問如果找dr yen 做絕育大約幾$$ (兩隻男仔)

要提早幾多打電話去約期

個到收EPS嫁~
上次姑娘話最好早一個星期
男仔好似唔洗$1000嫁~
不過呢...最好預埋之後D醫療錢,因為我淆淆TOTAL用左$3000幾留多D錢以防萬一
BB囡 2008-10-21 11:44:47 PM
原帖由 ping.tat 於 2008-10-21 11:21 PM 發表

要提早幾多打電話去約期

我b囡係女仔就要$1400到..男仔會平d既..平$300到啦.
佢只都收信用卡,但eps就冇留意
你要預早1個月到
因為佢都成日好full
你要打去問佢.佢會問你想星期幾.
之後就有答案嫁啦
BB囡 2008-10-21 11:46:23 PM
原帖由 SheR_bb 於 2008-10-21 11:14 PM 發表
真的嗎? 咁我就放心好多了
thx! 我會小心睇住佢的
所以選擇星期五去做, then 星期六, 日都可以照顧佢~
上次都冇咩留意佢tim, 係咪佢d語氣似王敏德呀?

絕育之後幾日係咪唔好俾冰墊佢呀??

係呀..佢講野好似嫁..
我諗係家都唔洗冰墊啦
li排又唔係好hot,佢地做左手術抵抗力會差d
驚反而凍親佢
lingyan 2008-10-22 12:40:45 AM
男仔,MIFFY 個次係 $1020,
連頭罩、藥水、一次免費覆診。
草粉因為屋企有,所以無買。

DR YEN講野好搞笑,個次真係笑死我,
好開心囉。
SheR_bb 2008-10-22 08:23:58 AM
淆淆 係咪因為冇便便 所以去醫院??
佢係驚所以咁, 定係有其他原因

約時間, 我預左2個星期去book~
珊迪小姐 2008-10-22 09:32:26 AM
有無人知 幫兔協的兔兔做絕育的醫生 又係邊個呢?
還是無定ga?係咪都係義工醫生呢!?
否則幫兔兔絕育甘貴 兔協負擔好大啊!!!:050:
lingyan 2008-10-22 11:33:15 AM
好似係 betty 佢地 ..  (唔肯定係咪)

因為我見過兔協個姐姐帶左成4-5隻兔去 betty 到睇醫生。
我諗係會平d收費呱 ...
cordero 2008-10-22 01:15:57 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2008-10-22 09:32 AM 發表
有無人知 幫兔協的兔兔做絕育的醫生 又係邊個呢?
還是無定ga?係咪都係義工醫生呢!?
否則幫兔兔絕育甘貴 兔協負擔好大啊!!!:050:

兔協d兔兔好似betty做ga~
佢地每個月有個數...兔兔都要排期做絕育ga
BB囡 2008-10-22 01:17:06 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-22 01:15 PM 發表

兔協d兔兔好似betty做ga~
佢地每個月有個數...兔兔都要排期做絕育ga

你地咁清楚既..我只係知佢地去個到做
但就唔知係dr yen定betty
我有次見betty佢個人都好nice嫁
lingyan 2008-10-22 01:27:58 PM
因為以前係 BETTY 長期客囉。

好多時候都會遇到兔協既姐姐帶D兔兔睇醫生,
就同人地傾下計咁囉。

係丫,DR BETTY 同 DR YEN 都好 NICE。
任問唔嬲既,有時候覆診佢地認為好返哂,唔駛再俾藥既,
會連診金都唔收 TIM。
BB囡 2008-10-22 01:40:26 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-22 01:27 PM 發表
因為以前係 BETTY 長期客囉。

好多時候都會遇到兔協既姐姐帶D兔兔睇醫生,
就同人地傾下計咁囉。

係丫,DR BETTY 同 DR YEN 都好 NICE。
任問唔嬲既,有時候覆診佢地認為好返哂,唔駛再俾藥既,
會連診金都 ...

我都試過呀..佢地真係幾老實..唔厄$嫁

快速發帖