如果兔兔要錫兔奴嘴嘴
兔奴們會給牠錫錫嗎???
------------------
因我隻喵B會錫我嘴嘴
我唔想掃牠興
為有將豬唇放在嘴裹
只讓牠錫嘴邊
然後去清洗....:026:
lingyan 2008-10-25 11:10:41 AM
俾丫,難得佢要錫兔奴 ~"~
debbie1222 2008-10-25 11:14:59 AM

回復 2# 的帖子

錫完後會即刻去清洗嗎???
lingyan 2008-10-25 11:20:42 AM
咁又無WOR,只係用紙巾抹下就算。
BB囡 2008-10-25 11:35:04 AM
我不知幾鐘意錫佢呀
我又唔覺得好唔乾淨wor
仲要係幾主動一定開心死呀:023:
jj08 2008-10-25 11:46:24 AM
我都會比佢鍚鍚的,因為佢好難得會錫錫,:038:
而且佢每一次想鍚鍚的時候都係企左係我心口的,:021:
想走都無得走~~:024:
比佢鍚鍚完之後都無咩特別要去抺或清潔的~:014:
絨絨妹)) 2008-10-25 12:00:42 PM
我都會俾佢鍚鍚既,
我兩隻狗都成日鍚我, 尤其是大哥, 佢又痴身, 有鐘意鍚人!
但係我隻絨絨妹成日都掛住食野同自己玩, 女生外向, 我估佢都係唔會鍚我喇....:016:
光之天使)) 2008-10-25 12:03:47 PM
當然比佢錫啦~~
我都唔會過要洗果d~
波丸媽 2008-10-25 12:07:29 PM
我仲係會追住佢黎錫果d黎架喎...........
如果佢主動錫, 感動到飛起..........:020:
試過有次訓起地下,波波走黎聞下我,放左個咀埋黎,搞到我幾鬼開心>V<
debbie1222 2008-10-25 12:20:06 PM
haha..兔奴們比兔兔錫嘴,咁係開心la
但...可能我本身有潔辟掛:044:
錫完嘴後都會洗下嘴嘴咁囉:040:
錫其它位置當然唔會洗la:021:

波丸媽 2008-10-25 12:24:41 PM
咁我都會既, 如果有口水的話~~~
不過你放心, wesky 陪你, 佢都有潔辟.......
佢驚丫女用個毛神神既咀錫佢............佢仲試過比佢地痴埋d口水落佢塊面(唔知係咪咀)度
可能聽落冇野,但果陣既情況係十分好笑:037:

哎呀~~我又錫爆佢tim~~嘿

debbie1222 2008-10-25 12:39:41 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-10-25 12:24 PM 發表
咁我都會既, 如果有口水的話~~~
不過你放心, wesky 陪你, 佢都有潔辟.......
佢驚丫女用個毛神神既咀錫佢............佢仲試過比佢地痴埋d口水落佢塊面(唔知係咪咀)度
可能聽落冇野,但果陣既情況係十分好笑:037:
...

我都幻想到的...幾攪笑
好似喵b第一次錫我嘴嘴既情况~o~
ping.tat 2008-10-25 01:07:22 PM
如果我家的兔會錫我嘴嘴就好:012:
上一次我想coffee錫我,米抱佢埋d:021:
點知佢唔鍚我,中要咬左我一下:011:
個一刻,心痛死了:016:
elvisli 2008-10-25 03:53:30 PM
我放個頭係地下的話.mocha會走埋黎lam我耳仔=.=
BB囡 2008-10-25 05:40:41 PM
原帖由 ping.tat 於 2008-10-25 01:07 PM 發表
如果我家的兔會錫我嘴嘴就好:012:
上一次我想coffee錫我,米抱佢埋d:021:
點知佢唔鍚我,中要咬左我一下:011:
個一刻,心痛死了:016:

我都試過比佢咬
佢地有時真係好唔領情嫁
所以如果佢地主動我一定開心死

快速發帖