尋找愛心主人
本人生完第二個bb之後
接觸兔兔既籠或兔兔身之後隻手都會起粒粒,好痕
第二個bb又成日流鼻水同打(黑次)
我同bb都睇過幾次醫生
但係醫生都話得一個方法
就係唔好玩毛毛公仔同養動物

所以我冇得簡,唯有0係lee 到搵愛心主人

我唔係賣兔,so.....唔收錢.只係收番寵物袋費99蚊同一包全新墊料50蚊.149蚊tatol
另外,我會比埋3層寵一個,梳,指甲鉗,木瓜丸,3份一箱oxbow草(25lbs),2個草球.一個木草架,一個廁所,一個水樽

黑蚊蚊:8個月
白雪雪:14個月
一定要兩隻一齊領養.4個月前先去過betty到body check
好多lee到既兔友都知

如要領養有想問多d
請pda我留電話
thx
or msn:[email protected]
wesky 2008-10-26 11:54:27 PM
咁真係無辦法
希望有兔友可以幫幫手啦, 唔該大家
casey 都唔好咁唔開心啦
祝BB健康長大
casey 2008-10-27 12:03:40 AM
我好唔捨得佢地呀
但係我用左3個月既時間去諗辦法
但係都要投降
lingyan 2008-10-27 12:05:50 AM
點解會咁 ga ?
生完bb之後就會變 ga la ?
‵小瑩 :])) 2008-10-27 12:07:06 AM
好慘><
我好想幫你呀....但係又未有能力..
希望有兔友可以幫到手啦!
debbie1222 2008-10-27 12:10:30 AM
一定要幫佢地搵個好主人呀~
casey 2008-10-27 12:11:15 AM

回復 4# 的帖子

我都唔知呀
又加上轉天氣卦
其實我養左白雪雪之後都已經有咁既情況0家喇
仲有好勁既鼻敏感
不過我見唔係好嚴重冇理到
但係細bb都有問題就唔可以唔理囉
rock_his 2008-10-27 12:27:43 AM
明白明白,大家想想辦法
hh0 2008-10-27 12:38:17 AM
希望呢度有人幫到手, 大家都可以見番黑白

大富翁 2008-10-27 12:46:35 AM
好希望佢地可以搵到好主人喇!!
我可惜已經有左隻有問題ge 兔兔.!!
casey 你都唔好唔開心...
希望你同bb 都快d 好返喇
lingyan 2008-10-27 12:49:44 AM
希望有人可以幫到手la,
好可惜我已經有2隻,
屋企無地方俾我養多2隻~ >w<
nievedith 2008-10-27 01:04:28 AM
我E家都有2隻, 幫你唔到呀.
我問下週圍的朋友, 睇下佢地有無興趣
絨絨妹)) 2008-10-27 08:33:12 AM
真係幫唔到你,,屋企無位喇:044:

其實香港有無d兔酒店嫁?!
個形式好似狗酒店咁有專人服侍隻兔兔,,
有會有人同佢玩,,如果有你咪可以帶佢地去囉,,
我諗真係有個費用都係好似你養兔兔洗費咁上下,,
因為狗狗酒店都係一百蚊一日之嘛..
shura 2008-10-27 08:35:51 AM
雖然得一隻兔, 但如果兩隻一齊黎, 我驚果隻變自閉,,,OR 俾孤立..
kkyan01 2008-10-27 09:24:38 AM
casey 唔好唔開心啦,
你都唔想甘ga,

希望有人可以幫到手啦,
我已經有對活寶貝係啦, :024:
加上我屋企冇位啊, 可以俾我養兔兩隻,

快速發帖