其實兔仔一日訓幾多呢???@@"
BB囡 2008-10-27 10:10:49 AM
其實我養左b囡咁耐都未見過佢訓教
一有小小sing佢又好敏感
所以佢地會唔會訓嫁
cordero 2008-10-27 10:24:18 AM
如果兔兔唔係係個完全安心既環境,佢地唔會合埋眼訓ga
佢地因為係食物鏈最底層,所以警覺性好強
kkyan01 2008-10-27 10:24:48 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-27 10:10 AM 發表
其實我養左b囡咁耐都未見過佢訓教
一有小小sing佢又好敏感
所以佢地會唔會訓嫁

佢地會訓教嫁,
我屋企兩隻係懶訓豬:024: ,
有一次我見到中搶甘訓左係到,
我叫佢,佢冇反應, 我掂佢, 佢又冇反應
我以為佢地死左, 之後突然起身伸懶腰,佢個樣話我好整醒佢, 阻住佢訓教
cordero 2008-10-27 10:29:04 AM
b女而家都訓緊覺....
不過佢呢幾日唔知係咪唔開心, 無中槍:050:
波丸媽 2008-10-27 10:36:39 AM
兔兔覺得仲未係安全既話,通常係開眼訓覺
而佢地訓左我地都可能唔知架
佢地都可以講係不定時咁訓,下午係訓得最多,
夜晚係最活躍的~~~
shura 2008-10-27 10:41:48 AM
下...打開眼訓???
波丸媽 2008-10-27 10:43:26 AM
係呀, 你睇下佢地既坐姿就知佢地係咪訓緊
shura 2008-10-27 10:46:52 AM

回復 8# 的帖子

點睇啊????
咁會唔會合眼訓GA?
波丸媽 2008-10-27 10:49:05 AM
除非佢住到覺得四周都好安全
冇危險同威脅
唔係既話好多時都開眼訓覺
之前有講過, 我都唔係好識形容,我睇下搵唔搵到比你睇
shura 2008-10-27 10:56:26 AM

回復 10# 的帖子

好啊=]
THANK YOU!!
芝士媽 2008-10-27 01:31:06 PM
芝士芝麻係下午訓覺既,8-12pm都會訓少少.有時我地一返到屋企,芝麻望兩望我地,就即刻中槍倒地,好攪笑 :073:
佢地好多時合晒眼仔訓,有時訓到咀郁郁,手仔腳仔彈彈下,唔知係咪發緊夢~
BB囡 2008-10-27 03:02:37 PM
原帖由 芝士媽 於 2008-10-27 01:31 PM 發表
芝士芝麻係下午訓覺既,8-12pm都會訓少少.有時我地一返到屋企,芝麻望兩望我地,就即刻中槍倒地,好攪笑 :073:
佢地好多時合晒眼仔訓,有時訓到咀郁郁,手仔腳仔彈彈下,唔知係咪發緊夢~

我都好想見到bb囡會咁呀
佢唔訓係咪因為佢對我個家冇安全感呀:024:
Panda)) 2008-10-27 07:37:28 PM
我lucky都唔會合眼訓嫁~
不過佢pa係度訓...我將佢搬走去第度..佢都唔理....
照 pa 係度任我魚肉...:073:
cordero 2008-10-27 08:00:24 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-27 03:02 PM 發表

我都好想見到bb囡會咁呀
佢唔訓係咪因為佢對我個家冇安全感呀:024:

係咪你地同bb囡未夠熟?
不過有d兔兔係比較慢熱gawor

快速發帖