你地有無人會買床墊俾兔地呀?
其實絨爸自己係做寵物用品零售既,
但係無做兔地既野,岩兔地用既只有寵物車同床墊,,
有興趣可以話我知,,俾D圖你地睇下OR遲D黎絨爸鋪頭到睇下都得!!
‵小瑩 :])) 2008-10-28 05:25:25 PM
原帖由 絨絨妹 於 2008-10-28 03:39 PM 發表

最細戈隻係袋車,,L47xW45xH100
袋可以獨立使用!!
而家暫時未番到貨!!

我上網都見到你呢架..之前都有諗過買..
不過5百幾蚊有d貴..
另外我仲睇到架係3個輪好似bb車咁嫁..之前uwaxts有..360蚊..
我都好想買番架呀-口-
lingyan 2008-10-28 05:28:56 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 28-10-2008 05:25 PM 發表

我上網都見到你呢架..之前都有諗過買..
不過5百幾蚊有d貴..
另外我仲睇到架係3個輪好似bb車咁嫁..之前uwaxts有..360蚊..
我都好想買番架呀-口-

呢隻三輪係好平,個款亦都幾靚 ga,不過 ... 好似好揚 .....
成架咁既車推入 mtr 入閘,會唔會 .....:056:
‵小瑩 :])) 2008-10-28 05:39:38 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-28 05:28 PM 發表

呢隻三輪係好平,個款亦都幾靚 ga,不過 ... 好似好揚 .....
成架咁既車推入 mtr 入閘,會唔會 .....:056:  

我就係擔心呢個問題啦..
我好耐之前已經打算買寵物車..
但係我好怕上落麻煩..去mtr俾人捉+小巴巴士上唔到-0-
最後就打消左呢個念頭..
買左你講o個個拉拉車..
lingyan 2008-10-28 06:00:42 PM
係阿,如果巴士個d俾上寵物車,我一定買 ...
但最衰就唔俾。

拉拉車我都諗緊。
‵小瑩 :])) 2008-10-28 06:01:28 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-28 06:00 PM 發表
係阿,如果巴士個d俾上寵物車,我一定買 ...
但最衰就唔俾。

拉拉車我都諗緊。

拉拉車你31號黎睇下先啦@@
不過真係幾震同幾嘈下-_-
絨絨妹)) 2008-10-28 10:40:09 PM
3輪戈隻我賣緊3百5咋!!仲要送埋貨!!
UWANT要自取,,唔自取又要俾郵費!!
如果你地有咩要,,可以問下我,,
絕對平!!!

hamster1013 2008-11-4 04:07:30 PM
我都想睇吓d床仔呀!!!
my email: [email protected]
thanks!!
katatata 2008-11-18 11:07:57 PM
o___o 有冇d床仔或屋企既資料及價錢參考!?
我近日都想買張毛毛床/屋仔或兔兔過冬~
係yahoo拍賣~睇左好多~仲心大心細中~

如果有資料俾我參考~可以pm/mail我嗎!?
email: [email protected]

快速發帖