你地有無人會買床墊俾兔地呀?
其實絨爸自己係做寵物用品零售既,
但係無做兔地既野,岩兔地用既只有寵物車同床墊,,
有興趣可以話我知,,俾D圖你地睇下OR遲D黎絨爸鋪頭到睇下都得!!
glendy 2008-10-28 02:40:16 PM
我都想睇下呀....thx!
tiffany2003hk 2008-10-28 02:46:22 PM
寵物車...我都想買,但我怕佢地用唔到呀 ~~~~

唔知有冇d係細d嫁呢:057:
絨絨妹)) 2008-10-28 03:19:23 PM
原帖由 glendy 於 2008-10-28 02:40 PM 發表
我都想睇下呀....thx!

PM EMAIL 俾我丫,,SEND 圖俾你
絨絨妹)) 2008-10-28 03:20:33 PM
原帖由 tiffany2003hk 於 2008-10-28 02:46 PM 發表
寵物車...我都想買,但我怕佢地用唔到呀 ~~~~

唔知有冇d係細d嫁呢:057:

都係一般街見到戈D囉,
PM EMAIL 俾我SEND相俾你睇下
‵小瑩 :])) 2008-10-28 03:25:56 PM
@@寵物車...我之前都好想買~haha
不過諗到搭地鐵..交通工具好麻煩既時候就無左呢個念頭~
床仔我之前自己整左張嚕~~
lingyan 2008-10-28 03:30:05 PM
我有興趣睇下寵物車,越細越好 ~"~
wesky 2008-10-28 03:32:29 PM
我怕寵物車太震 @@
嚇親兔兔
絨絨妹)) 2008-10-28 03:32:35 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-28 03:25 PM 發表
@@寵物車...我之前都好想買~haha
不過諗到搭地鐵..交通工具好麻煩既時候就無左呢個念頭~
床仔我之前自己整左張嚕~~

有一架袋車,,可以車同袋分開嫁!!唔用車戈陣,拎個袋就可以出街
不過而家無貨住,,有貨叫你黎睇下啦!!!
如果大家有興趣, 集齊一齊訂, 睇下可唔可以平d.

絨絨妹)) 2008-10-28 03:39:41 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-28 03:30 PM 發表
我有興趣睇下寵物車,越細越好 ~"~

最細戈隻係袋車,,L47xW45xH100
袋可以獨立使用!!
而家暫時未番到貨!!

lingyan 2008-10-28 03:41:19 PM
哇 ... 都係好大個 qq
絨絨妹)) 2008-10-28 03:42:40 PM
原帖由 Evan 於 2008-10-28 03:32 PM 發表
我怕寵物車太震 @@
嚇親兔兔

其實比起一D有轆既手拉袋絕對唔會太震!!
絨絨妹)) 2008-10-28 03:44:33 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-28 03:41 PM 發表
哇 ... 都係好大個 qq

L47xW45xH100
係車既尺寸,,袋既話大過普通戈D小小
glendy 2008-10-28 03:47:02 PM
我可否睇下床墊呀...thx
絨絨妹)) 2008-10-28 03:51:06 PM
原帖由 glendy 於 2008-10-28 03:47 PM 發表
我可否睇下床墊呀...thx

絕對無問題,你PM 你個EMAIL俾我啦!!
我SEND圖俾你

快速發帖