佢睡訓得好皇帝~~捱著廁所

下午綿綿,訓返個靚覺先~

豆豆:大爺我,你都夠膽影!不過我今日就唔同你計la

wesky 2008-11-1 02:49:40 AM
豆豆好耐無見啦
你訓得好歎下喎 :053:
shura 2008-11-1 08:16:08 AM
哈哈, 好歎丫
我同你果隻差唔多樣, 不過唔同色XPP
debbie1222 2008-11-1 09:47:55 AM
:039: ..........豆豆皇帝.........:023:
blythepicca 2008-11-1 10:07:36 AM
:053: 豆豆訓得好舒服唷
光之天使)) 2008-11-1 10:36:48 AM
WOW~~豆豆你訓得好靚呀~~
ot: 我想問下你豆豆去尿尿會唔會尿出界?
     我家total應該細隻過豆豆少少,但係...唔知點解,換左個ab長方形廁所(相中果種)
      都仲係會出界....
波丸媽 2008-11-1 10:50:31 AM
豆豆皇帝
好耐冇黎玩啦bor
訓得真優雅~~~呵呵呵
nievedith 2008-11-1 11:34:38 AM
哈, 波子會咁瞓啊~
波丸媽 2008-11-1 11:46:22 AM
波波不嬲係女皇黎架嘛~~~當然咁訓係正常啦XD
但.............我一諗起自己既小丸..............:056:
chole)) 2008-11-1 12:16:56 PM
好舒服喎~~
但係係到聞廁所???:053:
karen195 2008-11-1 01:00:02 PM
ot: 我想問下你豆豆去尿尿會唔會尿出界?
     我家total應該細隻過豆豆少少,但係...唔知點解,換左個ab長方形廁所(相中果種)
      都仲係會出界....

係呀~...其實豆豆用這個廁所有時都痾出界....:024: ,但佢唔係唔識去...:015:
佢係係廁所但pat pat都未係晒個識所度就就痾:016:

哈哈, 好歎丫
我同你果隻差唔多樣, 不過唔同色XPP

有無相呀??好想睇下有幾似樣:020:

快速發帖