樂樂走了~

oil 發表於 2008-11-02 00:23|只看該作者|倒序瀏覽|打印
11月1日早上9:00多樂樂已經走了~
之前說佢有cancer 都係真的, 已經check 到有~
上星期開始腸停, 我帶左佢去betty 睇~
betty 仲說佢唔嚴重到留醫~ 可以番home~
點知食完0的藥1個星期就走左了~
哎~~~ 我今日出門口仲好地地~
一番到公司就唔走左了, 最後一面都見唔到~

樂樂, 雖然帶你番home 只有4個多月, 不過我都好開心~
你可以醫番ma ma 唔開心既病~
你可以令我早0的番home 睇你~
雖然唔係成日放你出黎, 不過你一出黎都好開心~
我都已經好滿足~
你記得要番來搵我呀~ 我同你係夢中相遇呀~

最爰的唯一只有你, 唔會有人取代到你的~
你是ma ma 的心肝寶貝~ 永遠都是...

盈盈oil 上

CHIUPO=] 2008-11-2 12:32:09 AM
oil唔好咁傷心啦
你的樂樂會係彩虹橋開心咁過架啦
光之天使)) 2008-11-2 12:33:22 AM
樂樂都好愛你架~~
所以佢精精神神送你返工~同你講再見~
佢希望係你心目中留住最好一面~
亦唔想你地最後一面係哭哭啼啼~
所以你要加油呀!!
樂樂都最愛你~~:010:
jennytyy 2008-11-2 01:36:58 AM
rest in peace
ki*∼ 2008-11-2 01:46:11 AM
樂樂R.I.P:041:
波丸媽 2008-11-2 02:00:44 AM
oil 係樂樂永遠最愛既媽媽
佢會起彩虹橋睇住你,同祝福你!!!
BB囡 2008-11-2 02:02:05 AM
oil唔好再諗住啦
唔好唔開心啦....
樂樂會知你地心意嫁啦
tiffany2003hk 2008-11-2 10:11:27 AM
OIL你要加油...唔好難過
樂樂去左彩虹橋唔會再病病啦...你放心啦~
Vinkivan 2008-11-2 01:11:47 PM
OIL~~ 唔好傷心難過喇~~!! 樂樂曾經有你照顧過佢, 佢會覺得好開心咖~!!
你能夠帶佢返屋企亦都係你哋之間嘅緣份~
樂樂其實並冇真正離開你, 佢只係去咗一個唔會再有疾病, 再有痛苦嘅地方開開心心咁繼續生活, 而佢嘅心靈仍然係會陪伴住你, 你要為佢提起精神, 好好生活呀!!!
Panda)) 2008-11-2 02:25:21 PM
OIL 你要加油丫~~
樂樂就算再辛苦都好~都要開開心心咁送你返工~
我諗佢唔想見到你因為佢走而唔開心呀~
樂樂會去到一個冇病病既地方~遠遠咁睇住你~ ^^
所以你都要振作丫~~!! :013:

快速發帖