美斯想出街

wesky 2008-11-2 03:17:58 PM
美思喔~~ 好耐無見你啦~:023:
最近開唔開心呢??
designstevenyu 2008-11-2 03:18:59 PM
差一張............

designstevenyu 2008-11-2 03:21:38 PM
美斯肥左好多:035:
wesky 2008-11-2 03:23:21 PM
相比我的小丸就唔算肥  哈哈~~
小丸仲生到成面毛, 成隻獅子咁 tim
光之天使)) 2008-11-2 03:43:32 PM
美斯真係好靚靚~~~
人地又係bunny...total又係bunny...
點解美斯就咁靚~total就好似老泥妹咁:011:
designstevenyu 2008-11-2 04:42:09 PM
美斯d毛生多左d黑色毛以前無:027:
Panda)) 2008-11-2 04:48:11 PM
美思好靚靚ar~~!!
ha~ total 媽話total 老泥妹~~~
一陣 total 呷醋唔采你ar ~~:073:
波丸媽 2008-11-2 04:51:07 PM
Total媽 你咁講呀, total 不知幾正
我覺得我隻小丸更似囉.....
小丸個樣勁老呀
都唔知佢夜晚係咪po 得多XD
光之天使)) 2008-11-2 05:44:59 PM
total今日好似訓極都唔醒~
出去見親佢都好似中左槍咁~~
人地美斯好斯文~~
佢就......:037:
designstevenyu 2008-11-3 12:42:28 AM
我未見過美斯訓超過1分鍾:029:  total 都好Q ar 只你影佢個時開大d ISO 同不要開閃燈你就可以影得靓靓:033:
光之天使)) 2008-11-3 09:28:41 AM
開大d iso咪會有雜訊囉@@"??
我用緊DC仔咋:063:
波丸媽 2008-11-3 10:55:08 AM
光之天使
DC仔都有得調較架~~~
光之天使)) 2008-11-3 07:34:27 PM
我知呀~~但係dc教高iso~係會起雜訊:061:
之後又要用photoshop慢慢攪~~
雖然教高左iso會好定....
wesky 2008-11-3 07:35:39 PM
不如買部單鏡機影 XD

快速發帖