很少看到兔子會這麼勇敢..
小型犬就算了..
但是它是對戰中型犬..
一點都不害怕..
真的很厲害...

from~http://share.youthwant.com.tw/sh.php?do=D&id=12064903

zipzip 2008-11-3 01:25:07 PM
睇唔到呀~ :059:
karen195 2008-11-3 02:11:13 PM
我想知兔兔點樣攻擊隻狗??
elyse)) 2008-11-3 02:59:21 PM
佢既meaning 應該係隻兔兔主動撩隻狗。
見到隻狗都唔驚,因為平常我地養既家兔都比較神經質,
一有咩事,都會驚同走..但佢見到隻狗竟然無反應,仲撩隻狗....

睇唔到可以直禁佢個網牙
http://share.youthwant.com.tw/sh.php?do=D&id=12064903
BB囡 2008-11-3 03:22:25 PM
隻兔兔真係好大膽呀
佢個樣一d都唔驚嫁
chole)) 2008-11-3 04:19:50 PM
兔兔好似好惡咁喎~~
但係見佢跳跳下得幾得意><~~
love_penny 2008-11-3 05:02:57 PM
點解見到ge?
上網搵定自己影ga??
debbie1222 2008-11-4 12:09:30 AM
唔知結果係點......:015:
雖然話兔兔夠惡姐
但最好狗同兔都冇事
佢地都係小動物嚟>o<
其實點解會有咁既情境出現???
人為??野狗野兔?
BB囡 2008-11-4 01:15:26 PM
最得意都係隻狗同隻兔望鏡頭個張
隻狗個樣好傻呀
芝士媽 2008-11-4 01:27:51 PM
點解放埋一齊? 萬一隻狗咬兔兔點算:067:
cordero 2008-11-4 03:34:00 PM
邊個將佢地放埋一齊\_/
兔兔唔識驚都好危險ga ma....
akaicathy 2008-12-25 11:27:45 PM
雖然好搞笑
但係好危險.. 隻狗狗咁大隻..
絨絨妹)) 2009-2-15 04:10:24 PM
大家唔洗驚,雖然我唔識隻狗狗同埋兔兔既主人,但係隻狗狗只係一隻bb德牧,無任何攻擊性,而且兔兔都無可能夠狗狗快,所以無問題的:057:
otistou 2009-2-15 04:49:20 PM
好危險呀>333<....
alaneva 2009-2-15 05:24:23 PM
隻兔應該係野兔:057:

快速發帖