168蚊人仔一位,另加一收費

任飲任食無限時段,味道仲唔差添ga,

我地一行六人去食,無人肚柯,大家值得一試

chole)) 2008-11-4 04:03:02 PM
咦~~
呢間會唔會係我呀姨講果間呢??
佢話唸住帶我去,
不過好似係食日本鐵板燒><
cordero 2008-11-4 04:33:32 PM
有無間野既地址ar?????
BB囡 2008-11-4 05:21:37 PM
原帖由 cordero 於 2008-11-4 04:33 PM 發表
有無間野既地址ar?????

間野係國貿站金光華廣場裡面
Colleen 2008-11-4 06:33:17 PM
上深圳唔驚mei???? 我成日想同兔爸上深圳,但又唔識路wor,又驚比人搶野,又驚比人呃 ><
cordero 2008-11-4 06:37:51 PM
原帖由 Colleen 於 2008-11-4 06:33 PM 發表
上深圳唔驚mei???? 我成日想同兔爸上深圳,但又唔識路wor,又驚比人搶野,又驚比人呃 >

colleen同兔爸返香港的話可以叫埋我地一班人上去未唔驚lor:037: :037:
lunguide 2008-11-5 12:17:58 AM
我上網見呢間食店原來全國有不少分店ga...
mim0510 2008-11-5 06:10:13 PM
原帖由 Colleen 於 2008-11-4 06:33 PM 發表
上深圳唔驚mei???? 我成日想同兔爸上深圳,但又唔識路wor,又驚比人搶野,又驚比人呃 >

無人叫你周身名牌咁上去嘛:037:
mim0510 2008-11-5 06:11:00 PM
原帖由 lunguide 於 2008-11-5 12:17 AM 發表
我上網見呢間食店原來全國有不少分店ga...

唔知蛇口果邊有無呢???
mim0510 2008-11-5 06:12:20 PM
原帖由 chole 於 2008-11-4 04:03 PM 發表
咦~~
呢間會唔會係我呀姨講果間呢??
佢話唸住帶我去,
不過好似係食日本鐵板燒>

我個fd話有間專食鐵板燒都好抵ga,不過唔話得左係邊:013:

快速發帖