168蚊人仔一位,另加一收費

任飲任食無限時段,味道仲唔差添ga,

我地一行六人去食,無人肚柯,大家值得一試

wesky 2008-11-3 10:46:29 PM
哇哇哇 !!!!  D野好似好新鮮好好味咁喎
$168 真係好抵食, 食幾碟海膽都抵返晒啦

果個爐仔係用黎保溫定煮架?
今次用邊款鏡頭影呢??
mim0510 2008-11-3 11:04:16 PM
真係好抵ga,我地簡直食到回本有突:060:

最正就係清酒梅酒啤酒都任飲,又唔限時段:060:

今次用50mm 1.4 去影ga:014:
mim0510 2008-11-3 11:05:50 PM
爐仔個款野好似係唔知咩牛肉黎

因為實在太多款野食,真係食唔晒:021:
CHIUPO=] 2008-11-3 11:10:29 PM
d相影得好靚喎
不過深圳既野都唔係好夠膽食:056:
wesky 2008-11-3 11:22:04 PM
50mm f1.4 係我一定會買既鏡  :039:
我諗出年暑假應該買到機加鏡架啦, 暑假會再搵下野做
debbie1222 2008-11-3 11:31:36 PM
哇~:060:
d相靚過好多食日本嘢既menu O.O
小米 2008-11-4 12:54:29 AM
WOW 好正呀!!!有冇地圵呀?
大富翁 2008-11-4 02:00:11 AM
哇,,,真係唔錯WO!!
我一直都好想去試下!
係深圳邊到呀?
casey 2008-11-4 06:56:07 AM
你生完冇耐咋喎
咁free上去玩既
邊個湊呀
mim0510 2008-11-4 11:15:20 AM
原帖由 casey 於 2008-11-4 06:56 AM 發表
你生完冇耐咋喎
咁free上去玩既
邊個湊呀

米米個個星期都會去爺爺家渡假3日2夜ga:038:

我地就有時間做自己野喇!!!:038:

不過有d人話咁樣對BB仔唔好喎:013:
mim0510 2008-11-4 11:16:23 AM
間野係國貿站金光華廣場裡面,好易搵:060:
mim0510 2008-11-4 11:17:36 AM
原帖由 wesky 於 2008-11-3 11:22 PM 發表
50mm f1.4 係我一定會買既鏡  :039:
我諗出年暑假應該買到機加鏡架啦, 暑假會再搵下野做

其實我覺得50 1.8 都已經好靚,而且唔洗1千蚊,仲抵玩喇:012:
cordero 2008-11-4 11:58:32 AM
我都想食ar...好正咁:060:
但無人陪我去:022: :022:
BB囡 2008-11-4 01:11:27 PM
等我同兔爸講先
真係好令呀d野食
你冇肚痛就應該冇事啦
呵呵~~今個星期去下先

快速發帖