某幾張圖有張藍色既小sofa
係樂樂既私"兔"座位xd
佢睇電視真係睇到好專心
偷影左佢咁多次都唔知
最好笑係連廣告都鐘意睇
之前媽媽同我講話佢係我番緊學既時候係到睇忍者亂太郎囉:056:
佢星期一第一次食菜菜呀
今日都有食到
今日係第3次食:053:
食得好鬼開心添xd

P1020362 (Medium).JPG (218.35 KB, 下載次數: 15)

我企係到係咪好可愛呢?xd

我企係到係咪好可愛呢?xd

P1020456 (Medium).JPG (219.18 KB, 下載次數: 13)

咩黎架??

咩黎架??

P1020466 (Medium).JPG (219.49 KB, 下載次數: 12)

好好味呀~~

好好味呀~~

P1020473 (Medium).JPG (213.69 KB, 下載次數: 13)

P1020473 (Medium).JPG

P1020484 (Medium).JPG (182.72 KB, 下載次數: 14)

P1020484 (Medium).JPG

P1020505 (Medium).JPG (176.92 KB, 下載次數: 11)

好睇好睇~

好睇好睇~

P1020508 (Medium).JPG (187.77 KB, 下載次數: 13)

P1020508 (Medium).JPG

P1020509 (Medium).JPG (202.67 KB, 下載次數: 16)

廣告都好好睇

廣告都好好睇

P1020510 (Medium).JPG (171.75 KB, 下載次數: 12)

睇到好專心

睇到好專心

P1020512 (Medium).JPG (227.32 KB, 下載次數: 13)

眼都無斬

眼都無斬

P1020514 (Medium).JPG (154.04 KB, 下載次數: 15)

望到鬼咁實

望到鬼咁實

P1020515 (Medium).JPG (185.21 KB, 下載次數: 10)

究竟有咩咁好望呀?

究竟有咩咁好望呀?

P1020518 (Medium).JPG (161.61 KB, 下載次數: 14)

看看我可愛迷人的大眼睛~

看看我可愛迷人的大眼睛~

wesky 2008-11-20 10:33:37 PM
眼仔轆轆   好可愛啊 :023:
我兩隻都唔鍾意睇電視既
CHIUPO=] 2008-11-20 10:54:42 PM
佢真係好可愛
佢睇電視個陣就算係佢後面叫佢
佢都唔會理
照舊望住部電視
光之天使)) 2008-11-20 11:11:49 PM
樂樂真係好得意呀~~
識得睇電視~~

我家total係唔會理個電視架-_-"
最多都係試過一次比電視聲嚇親je~
Vinkivan 2008-11-21 12:39:11 AM
好犀利哦~~ 樂樂有佢嘅私家Sofa, 兔媽真係好錫佢呀!!!!!!
tiffany2003hk 2008-11-21 09:11:48 AM
原來兔兔真係會睇電視嫁???
好可愛呀
ka@+ 2008-11-21 11:01:17 AM
佢要紮晒馬咁食菜xD

波波都好中意睇電視架..
日日晏就一到1145..佢就定定坐喺度睇=]

我想問呢..
佢會唔會咬你張琴"登"??
我試過有次放波波出黎..
佢咬><
搞到我唔敢俾佢再行埋我部琴:004:
CHIUPO=] 2008-11-21 09:06:00 PM
原帖由 ka@+ 於 2008-11-21 11:01 AM 發表
佢要紮晒馬咁食菜xD

波波都好中意睇電視架..
日日晏就一到1145..佢就定定坐喺度睇=]

我想問呢..
佢會唔會咬你張琴"登"??
我試過有次放波波出黎..
佢咬><
搞到我唔敢俾佢再行埋我部琴:004:

佢唔咬我張琴"鄧"架
不過就成日好鐘意捐入去包住琴"登"個條毛巾個個洞裡面玩囉:021:
ka@+ 2008-11-22 09:04:45 PM
咁乖嘅佢?????
咁就要得閒讚佢多啲喇xD
CHIUPO=] 2008-11-22 11:21:47 PM
原帖由 ka@+ 於 2008-11-22 09:04 PM 發表
咁乖嘅佢?????
咁就要得閒讚佢多啲喇xD

佢唔咬琴"登"
但係咬自已張sofa、拖鞋...:043:
ka@+ 2008-11-23 07:43:49 PM
原帖由 CHIUPO=] 於 2008-11-22 11:21 PM 發表

佢唔咬琴"登"
但係咬自已張sofa、拖鞋...:043:

=v="
咁我讚錯佢喇:025: :025:

快速發帖