我係愛護動物協會領養番泥的
佢係男仔,2歲 已經絕育~
佢有d脾氣嫁...
比起我之前隻小白頑皮好多:050:

佢都幾靚仔嫁-.-:051:
juju 2008-11-23 08:29:35 PM
我都有探過Sunday 呀, 都想領養佢, 因為佢好得意, 不過我係新手, Sunday 有d脾氣我實搞唔掂....
知道Sunday已經比您領養左, 好開心呀~~佢終於有一個家啦! ^o^ Thanks!
elyse)) 2008-11-23 08:33:39 PM
哈哈.之前起spca見唔到sunday..
仲以為人道xx左,..嚇死左..:056:
哈哈...遲d要整番個spca兔聚
wesky 2008-11-23 08:34:40 PM
一直都覺得 sunday 好可愛架
估唔到係度可以見到佢  :053:
CHIUPO=] 2008-11-23 09:16:40 PM
我都覺得sunday幾靚仔架
係到見到佢真係開心
之前係spca個網見唔到佢都估佢比人領養左架啦xd
Panda)) 2008-11-24 12:56:33 AM
我果時都係為左睇sunday而去spca~~佢真係好靚仔>3<
我問個姐姐點解佢咁耐都冇人領養~~個姐姐就話佢都幾大脾氣~~
佢一申隻手入去..sunday就撲出黎想咬人咁啦..我都嚇左一嚇~~
不過依家知道係mini house既會員領養左就安心啦~~希望遲下有機會見到佢啦:053:
glendy 2008-11-24 02:20:01 PM
sunday好靚仔呀...

唔知sunday點樣發脾氣呢?
Vinkivan 2008-11-24 02:34:51 PM
SUNDAY真係幾靚仔喎~~ 咁靚仔難怪有少少痺氣嘅~~ 辛苦兔媽喇!!
hamster1013 2008-11-24 03:51:33 PM
SUNDAY, 你好呀~
SUNDAY係咩品種嚟架?
karen195 2008-11-24 04:27:49 PM
我覺得小白好似好乖咁,點都唔會有脾氣

好彩SUNDAY絕左育,如果唔係應該仲大脾氣,仲頑皮

波丸媽 2008-11-24 04:47:12 PM
嘩∼∼你領養左sunday~~@v@
你要pose多d佢既近況呀~~~
好鍾意sunday,如果唔係有左2隻,可能搬左返屋企∼∼哈哈哈
debbie1222 2008-11-24 11:23:19 PM
你領養左sunday實在太好O0O
不過唔好意思.....想話:
我見到幅相籠低是用綱低
兔兔用綱低會起腳瘡喎>x<"
快d換番平面果d款la~.O
cinnamoroll 2008-11-24 11:50:40 PM
好可愛牙SUNNY:}
ping.tat 2008-11-25 09:29:19 AM
靚仔sunday,唔好發脾氣,
發脾氣就唔靚仔:040:
cordero 2008-11-25 12:33:59 PM
終於有人帶我好愛好愛既sunday返屋企la~~~你要好好錫佢ar:012:

快速發帖