今日penny生日囉^v^
黎我屋企一週年囉^v^
等我影多d相同影片
遲d post上黎喇
光之天使)) 2008-11-25 07:38:50 PM
:002: 生日快樂呀~penny~
ka@+ 2008-11-25 08:40:25 PM
生日快樂丫penny>3<

我想問下呢..
你地計兔兔生日係佢出世定到屋企個日??
wesky 2008-11-25 08:50:23 PM
happy birthday :001:
我係計到家日
hamster1013 2008-11-25 10:40:52 PM
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To PENNY
Happy Birthday To You!!!!!!!
CHIUPO=] 2008-11-25 10:51:19 PM
happy birthday to penny ar !!
有咩願望咁呀penny?xd:073:
波丸媽 2008-11-26 04:34:10 AM
~~penny~生日快樂丫~~
叫媽咪比多d野你食呀下~~^^
tiffany2003hk 2008-11-26 10:03:50 AM
penny生日快樂~~~
快高長大~~食多d 野,
姐姐祝你愈跳愈高,愈跑愈怏
tiffany2003hk 2008-11-26 10:05:47 AM
原帖由 ka@+ 於 2008-11-25 08:40 PM 發表

我想問下呢..

我會計哂2個日子~~
所以我囡囡,一世兔有3個生日(計埋人日)哈哈哈
elyse)) 2008-11-26 11:58:48 AM
penny生日快樂阿...
快d趁生日,叫mami比多d菜你食...:031:
lingyan 2008-11-26 12:10:43 PM
生日快上 !!

miffy & 布甸 字
love_penny 2008-11-26 07:47:32 PM
原帖由 ka@+ 於 2008-11-25 08:40 PM 發表

我想問下呢..

我計到屋企個日"
原帖由 CHIUPO=] 於 2008-11-25 10:51 PM 發表
happy birthday to penny ar !!
有咩願望咁呀penny?xd:073:

食!!!自由咁通屋走!!!
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-11-26 04:34 AM 發表
~~penny~生日快樂丫~~
叫媽咪比多d野你食呀下~~^^

食左一大大大碟菜菜^田^
原帖由 elyse 於 2008-11-26 11:58 AM 發表
penny生日快樂阿...
快d趁生日,叫mami比多d菜你食...:031:

食左好多好多喇^田^

遲今晚post相
螢螢功課中...
logon 2008-11-27 01:21:20 PM
生日快樂呀 :002:

話明生日 我係計佢出世:057:
如果計到家日咪叫返到家日:057:
love_penny 2008-11-28 07:14:38 PM
人家唔知佢幾時出世麻
相相
遲d仲有

快速發帖