薛凱琪天國的微笑個mv
個男主角係隻賓尼黎架~
勁大隻,仲俾fiona抱住...
大家有無睇過呢?!
wesky 2008-11-28 03:05:35 PM
我有睇過啊 ,  咁岩睇電視睇到
隻賓尼好乖啊
我隻小丸就....

暗語.. 首歌都唔係咁好聽既 = =
lingyan 2008-11-28 03:13:17 PM
隻 BUNNY 眼仔好大阿~

真係想個 MTV 剩係影兔兔,唔好影 FIONA~:003:
marimo 2008-11-28 03:26:49 PM
Found, but not much shots on the rabbit.

lolo 2008-11-28 03:28:08 PM
:037: 同意.....
可以搵多隻兔兔做女主角:012:
Vinkivan 2008-11-28 03:42:44 PM
隻BUNNY好靚仔哦~~~!!!! FIONA抱得佢好舒服~!!
tiffany2003hk 2008-11-28 03:43:09 PM
我都好想攬呀~~:039:
yukaibe 2008-11-28 04:24:18 PM
隻賓尼囡囡叫做細8
係8X兔林小姐養既
有時林小姐會帶佢返鋪頭
佢好乖架, 可以任摸任抱架
hamster1013 2008-11-28 04:27:36 PM
隻兔兔對眼仔好精靈喎!
而且仲好乖添~
乖過布甸多多聲..........
cinnamoroll 2008-11-28 04:43:58 PM
fiona好令牙:}隻兔兔點解可以甘乖咖..我隻都係賓尼,,但係曳到呢..- -
cordero 2008-11-28 06:22:56 PM
隻兔兔真係好可愛好乖...俾b女一早伸左後腿:059:
尤尤 2008-11-28 07:40:02 PM
原帖由 yukaibe 於 2008-11-28 04:24 PM 發表
隻賓尼囡囡叫做細8
係8X兔林小姐養既
有時林小姐會帶佢返鋪頭
佢好乖架, 可以任摸任抱架

係牙....
林小姐佢將電話既相比我睇....
見到fiona抱住佢隻兔兔玩....
隻兔兔好得意.....:056:
logon 2008-11-28 08:46:24 PM
哈哈 開頭度fiona拎起兔兔兩隻耳仔玩好鬼侮辱  :073:

快速發帖