我家jobe sasa之前關係由好轉壞,經過同住<難民營>,終於bond好了,寫了個summary,希望幫到大家﹗

Jobe Sasa Bonding 成功事件薄(上)
http://www.wretch.cc/blog/bj838/12503758

Jobe Sasa Bonding 成功事件薄(下)
http://www.wretch.cc/blog/bj838/12503771
cordero 2008-12-3 11:44:19 AM
謝謝分享....我同兔爸正在打算養多一隻兔......
BONDING真係好值得擔心..............#^56^#
希望遲D參考你既方法會成功#^51^#
BB囡 2008-12-3 01:08:52 PM
:002: :002:
你終於達成心願啦
希望jobe同sasa會愈黎愈fd啦
glendy 2008-12-3 05:03:45 PM
其實兩姊弟點解都會打架?
jennytyy 2008-12-3 06:03:58 PM
原帖由 cordero 於 2008-12-3 11:44 AM 發表
謝謝分享....我同兔爸正在打算養多一隻兔......
BONDING真係好值得擔心..............#^56^#
希望遲D參考你既方法會成功#^51^#

希望遲d幫到你丫~
你會去兔協領養嗎?
jennytyy 2008-12-3 06:04:43 PM
原帖由 BB囡 於 2008-12-3 01:08 PM 發表
:002: :002:
你終於達成心願啦
希望jobe同sasa會愈黎愈fd啦

係呀﹗佢地依家真係friend到打band, 要一直keep住呢﹗
jennytyy 2008-12-3 06:07:50 PM
原帖由 glendy 於 2008-12-3 05:03 PM 發表
其實兩姊弟點解都會打架?

佢地未絕育前係一齊住, 但係之後被人棄養去左兔協,係兔協分開左好幾個月先黎到我屋企,佢地見到面時隔左好耐,已經唔記得對方了,而且佢地可能基本都唔知對方係親友
cordero 2008-12-3 07:17:24 PM
原帖由 jennytyy 於 2008-12-3 06:03 PM 發表

希望遲d幫到你丫~
你會去兔協領養嗎?

會ar...
我b女都係o係兔協領養ga...
我申請左立秋...唔知成唔成功呢...
之前本來申請左athena,不過見過athena覺得佢好cool可能同b女bond唔到,所以放棄左
而家等緊回音,
如果申請立秋唔成功,我同兔爸打算再申請一隻侏儒兔
jennytyy 2008-12-4 10:58:12 AM
原帖由 cordero 於 2008-12-3 07:17 PM 發表

會ar...
我b女都係o係兔協領養ga...
我申請左立秋...唔知成唔成功呢...
之前本來申請左athena,不過見過athena覺得佢好cool可能同b女bond唔到,所以放棄左
而家等緊回音,
如果申請立秋唔成功,我同兔爸打算再申 ...

申請立秋, 好呀﹗希望你成功﹗

就算唔得,兔協都有好多兔仔好可愛架~

之前係兔協,見到有隻侏儒兔好似jobe sasa嫁~
唔知同佢地有無關係呢﹗
karen195 2008-12-4 11:36:30 AM
恭喜~兩姊弟bonding成功
姊弟就係要相親相愛嘛~

快速發帖