水樽

glendy 發表於 2008-12-10 14:29|只看該作者|倒序瀏覽|打印
因為我想換過水樽比兔兔,

請問各位兔友用緊邊隻水樽呢?

我想參考一下.

謝謝
wesky 2008-12-10 03:39:43 PM
我用緊 MR 果隻
外掛式~ 換水方便
lingyan 2008-12-10 03:51:59 PM
http://mini-house.info/thread-3225-1-1.html

我屋企用既水樽都係哂呢到,
不過都係覺得ab同mr呢二個最好用~#^27^#
glendy 2008-12-10 04:43:40 PM
我現在用緊個水樽就係以下o個個啦, 真係唔好用.
因為粒水珠兔兔真係好難頂到出水呀.

xr 水樽 :

[[  粉藍色既 (600ML) $100左右,
但唔建議用呢一款,因為水樽出水位比較大,同圖二差唔多,
所以兔兔飲水時候會邊飲邊漏水。]]
katatata 2008-12-10 07:58:14 PM
#^43^#  花花用緊~ Lixit 玻璃水樽 (16oz)
平均1日要換1次水~佢差不多1日1樽水-口-"
尤尤 2008-12-10 08:50:06 PM
XR粉紅色水樽 (350 ML) and  粉藍色既 (600ML)....#^65^#
hh0 2008-12-11 12:02:14 AM
MR粉紅色先岩兔兔用
粉藍色太大唔好用
elyse)) 2008-12-11 12:41:55 AM
haha..
我只係簡個d飲到水,又無咩滴水就可以了:026:
又合佢地口型就可以了
之前個個去q兔買家...
不過比花侏咬爛左...
之後我就咁起r記買水樽咋..好似18元。
唔知咩牌子。

快速發帖