白白昨天早上走了, 星期五放工返屋企見他沒有食野即刻帶他到pet central睇醫生, 當時他要留院

但醫生話只有50機會會好轉, 但昨天早上收到電話, 話他情況轉壞, 現在急救緊

可惜11:15姑娘打來他不治啦...當時真的真的很傷心

其實我知道當他第一天入院時心情已經好唔開心, 因為上星期momo走了...

當他出院時, 返到屋企時好時壞, 我知道他不想留在世上, 其實真的感受到他的不快

希望他現在係彩虹橋活得開開心心, 相信他現在已同momo一齊啦

今天他會火化...望他永永遠遠快快樂樂.

wesky 2008-12-14 12:43:59 PM
對白白黎講, 咁可能係一個解脫
被病魔折磨左咁耐, 佢都好辛苦
白白係天國不會寂寞的   放心的走吧
永遠懷念你
hamster1013 2008-12-14 01:15:52 PM
白白同momo會喺彩虹橋到一齊再開心生活落去架!
佢哋會喺彩虹橋上面望住你架!!!
Vinkivan 2008-12-14 01:17:19 PM
白白... 你去到彩虹橋要活得開開心心呀~~!!! 希望你已經揾倒同momo一齊啦~!!
shura 2008-12-14 09:50:05 PM
希望你地o係彩虹橋相聚
開心快樂...
joan 2008-12-15 09:37:37 AM
昨天白白火化, 望見他很安詳離去...
白白係我第一隻養的兔兔, 牠離去我感覺真的很難受
但我相信白白現在係天國已搵到momo陪他啦.

另外, 昨天將白白生前用過物品&糧&草送左給兔協,
白白唔係度, 希望都可以幫到有需要的兔兔.
令其他的兔兔得到更多的資源及幫助.

謝謝o甘多位的支持及鼓勵:054:

快速發帖