從北海道旅行回來已一星期有多了~~~#^79^#
三隻寶貝都從兔協回家了...好彩佢地都冇忘記我#^49^# 仲好健康tim,真係好多謝兔協咁多哥哥姐姐既照顧!!!
Overall,個trip都好好玩又有雪景睇...最興奮係有好多兔兔既飾物呀#^43^# 真係買都買唔哂!!!所以我就影左少少兔兔飾物既相同大家分享一下~~~

TiiNG` 2008-12-22 04:34:36 PM
哇好鬼死可愛#^43^# 好想全部帶哂番屋企
hamster1013 2008-12-22 04:50:26 PM
我最鍾意第三張相, 有大兔兔同BB兔兔, BB兔兔仲喺個合桃殼裡面添 #^65^#
glendy 2008-12-22 04:52:48 PM
好靚呀...好想買佢地返來呀.
cloudcloudgrace 2008-12-22 05:05:16 PM

回復 3# 的帖子

係呀~~~我都好鍾意呢個兔兔飾物,好溫馨咁...所以我都買了佢返屋企#^27^#
cloudcloudgrace 2008-12-22 05:22:47 PM
加相~~~

cinnamoroll 2008-12-22 05:52:25 PM
好令牙#^9_003^# 我都想去北海道玩牙~呢d兔兔係北海道邊個地方有?
cloudcloudgrace 2008-12-22 06:35:52 PM
原帖由 cinnamoroll 於 2008-12-22 05:52 PM 發表
好令牙#^9_003^# 我都想去北海道玩牙~呢d兔兔係北海道邊個地方有?

Mainly都係o係小樽
wesky 2008-12-22 06:38:45 PM
好多都好得意啊
不如影下你d 收穫啊 #^30^#
尤尤 2008-12-22 06:52:58 PM
好得意啊.....

好想買....#^50^#
SheR_bb 2008-12-22 09:13:37 PM
好多都好得意, 好靚呀~
不過有d都唔平
小米 2008-12-23 01:36:28 AM
我都好鍾意第三張, 好溫馨呀^^
nievedith 2008-12-23 02:43:57 AM
搞到我好想去日本TIM~~ 不過啲YEN好貴啊!

快速發帖