兔爸兔媽們聖誕除左玩,有無整聖誕大餐俾兔兔?

b女今日食左佢既聖誕大餐
有大量小麥草,金不換,迷迭香,番茜同少少clover

b女食得好開心呢#^67^#
不過呢幾日兔爸兔媽去街街,無菜菜俾b女食lo,,黎緊呢幾日都係食小麥草同其他香草
elyse)) 2008-12-25 12:44:52 AM
佢地既兔兔大餐係...其實同平時一樣.菜心.
不過係加多左一粒士多啤利..:031:

因為食一粒士多啤利,已經等於我地人類食十包薯片...百蒂說的
兔兔d腸胃唔適合消化d高糖份ge食物,食得多好易有腸胃病:026:
...

so...

haha..不過d士多啤利好貴
其他留比自己食

cordero 2008-12-25 12:48:59 AM
我mami前兩日係花園街買左包$20士多啤梨~一大袋,又紅又甜~
留意下~買黎自己食

btw,我已經整好b女聽日個聖誕餐,聽日同兔爸去完街街再post相上黎
呢幾日兔兔都有大餐食~
佢個大餐好健康ga,低糖高纖營養好
仲色香味俱全#^51^#

elyse)) 2008-12-25 12:51:59 AM
花園街個度d price 一時一樣既...
有一個星期去買15元一盒,酸的..:027:
有次去買5元一盒...
但ok甜...同sogo百幾元一盒差不多
shura 2008-12-25 02:35:11 PM
哈哈,映張相黎睇下。。。。丫MA。。
alliekapo 2008-12-25 11:02:35 PM
油默菜一碗#^43^#
cordero 2008-12-26 12:23:50 PM
cinnamoroll 2008-12-26 11:51:36 PM
我想問你呢D食物係邊到買咖?(小麥草,金不換,迷迭香,番茜)
大型超級市場有嗎?
wesky 2008-12-27 12:14:22 AM
唉  考試啊
自己都無過聖誕節 #^56^#
cordero 2008-12-29 03:02:32 AM
原帖由 cinnamoroll 於 2008-12-26 11:51 PM 發表
我想問你呢D食物係邊到買咖?(小麥草,金不換,迷迭香,番茜)
大型超級市場有嗎?

我自己種ga....

請參考
http://mini-house.info/viewthread.php?tid=3424

http://mini-house.info/thread-3408-1-1.html

當然,香草(金不換(即羅勒),迷迭香,番茜)係大型超級市場有售
小呠b 2009-2-2 02:17:39 PM
送戈Cm比你

快速發帖