其實想整好耐喇, 不過唔夠紙箱整俾佢,
今日買左箱草, 有多一個紙箱, 所以夜mama都整一個俾佢玩下
所以整得好求其, 初初佢唔敢玩, 好驚, 因為冇出口
之後開左個門俾佢可以出黎, 佢就成日出出入入走去玩喇

http://hk.youtube.com/watch?v=TRmO6IPIuJs

光之天使)) 2008-12-28 09:06:02 AM
好有心機~
不過如果係我家total,一定會勁咬個迷宮~
or直接係上面跳出黎~
Vinkivan 2008-12-28 10:16:26 AM
DIY遊樂場.... 啱晒兔兔玩~
等我都儲啲紙箱整返個先^^
hh0 2008-12-28 10:26:55 AM
好好玩甘bor~
K.O.左未呀......#^64^#
Panda)) 2008-12-28 11:24:46 AM
我諗我lucky會同total一樣...會勁咬個迷宮~
迷宮變左誇欄~~haha~~
係囉~~鬆餅 KO左佢未呀?? #^27^#
SheR_bb 2008-12-28 03:06:16 PM
k.o. 左一半, 不過唔係俾佢咬爛~
佢咬都係行行下又咬一下, 又唔會話好變態咁大力咬~~
反而個迷宮係俾佢撞爛, 有時佢跑得好快咁玩,
同埋箱與箱之間有空隙, 佢以為係出口, 就會夾硬要捐過去~~

我就係有諗過誇爛呢個問題, 所以d紙箱全部都冇剪矮左
佢企到最高都係對手扶到邊邊誇唔到欄的#^64^#
kittyz 2008-12-28 05:36:34 PM
真係好有心思呀!:039: :020: :010:
尤尤 2008-12-28 09:02:52 PM
好有心機.....
奶茶,咖啡 都想玩牙....#^64^#
glendy 2008-12-29 12:44:44 PM
好有心機呀....

鬆餅一定好鐘意呀:020:
Peiian)) 2008-12-29 01:40:02 PM
原帖由 SheR_bb 於 2008-12-28 03:06 AM 發表
其實想整好耐喇, 不過唔夠紙箱整俾佢,
今日買左箱草, 有多一個紙箱, 所以夜mama都整一個俾佢玩下
所以整得好求其, 初初佢唔敢玩, 好驚, 因為冇出口
之後開左個門俾佢可以出黎, 佢就成日出出入入走去玩喇

http: ...

wa......你這個主人真的細心...
這麼大的迷宮...一定很考功夫....
你花了多少時間去完成它?
我的兔子很喜歡咬紙皮並且把它吞下去..
所以...我只可以望, 不能好像你這樣....做一個給他們玩....:050:
thomas_ccc 2008-12-29 02:56:16 PM
你都真係好有心機~  :039:

不過我反而係度諗如果整到好靚既話, 又唔知點樣"收藏"佢既玩物, 所以我只係好簡單地俾左兩個"隧道"佢走嚟走去, 但係佢有時都會咬, 我唔怕佢咬爛, 但反而怕佢唔小心食左d紙皮, 所以見佢咬果時通常都會制止佢~  :037:

快速發帖