唔知有冇人POST過呢^^;
不過我都想知你地屋企有幾多隻兔兔^W^哈哈!

發E個POST 系因為之前同個FD傾兔兔;
兔兔一胎最小都幾隻;夾埋BABAMAMA都應該6-10隻兔兔左右;
唔知大家緊企有冇甘多/有冇諗過要甘多呢?;哈哈!
如果有就系幾溫馨既=);但照顧方面我就覺得好難naT^T'!
但系如果兔兔一家人一齊生活就真系好幸福加MA*V*; 你地話岩唔岩先=]

單選投票, 共有 35 人參與投票
62.86% (22)
22.86% (8)
5.71% (2)
5.71% (2)
2.86% (1)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
大富翁 2008-12-30 03:46:25 AM
我得一隻....但如果多幾隻一定會照顧唔黎...食草加個寵都好大開支!
但好似係呢個forums定其他有你講呢個例子真係一家兔!
ping.tat 2008-12-30 08:30:51 AM
我家中有3隻
一兔住一個籠,.#^45^#
hamster1013 2008-12-30 09:30:30 AM
我得布甸一隻兔, 無可能再養多一隻, 因為屋企人唔會接受~
elyse)) 2008-12-30 09:44:58 AM
2隻夠哂數啦,再多一隻我夜晚唔洗訓啦...:029:
lingyan 2008-12-30 11:25:19 AM
尤尤 2008-12-30 12:09:21 PM
我有2隻...
叫奶茶,咖啡....
奶茶係女仔...
咖啡係男仔...
#^64^#
cordero 2008-12-30 12:48:26 PM
一隻...但我好想養多一兩隻ga....
Panda)) 2008-12-30 01:46:13 PM
一隻~~lucky 仔皇帝~~
遲d養耐左~~
問過呀仔大人想唔想識多個朋友先啦~~#^64^#
Vinkivan 2008-12-30 01:59:19 PM
三隻,
兩仔一女
各自一個籠, 所以屋企好似動物園咁...
幸好有兔爸一齊分擔工作, 如果唔係得一個人照顧都真係幾吃力~
hh0 2008-12-30 05:17:52 PM
睇番之前d 調查, 好多兔友都養多左la
我第一次養兔果陣,咩都唔識,仲未有兔協,養左1仔1女,好快變左5隻.....#^73^#
而家再養番,資料多左好多,甘岩又係5隻 #^11^#
siuling1200 2008-12-30 05:20:06 PM
我養左一隻
因為地方淺窄,想養多隻都唔得
我都好想兔兔多一個伴
TrianPO 2008-12-30 11:02:34 PM
#^24^#   大家都好幸福呀 ^w^ 有甘多兔兔;嘻嘻;
不過甘多兔兔又真系幾難付擔-3-
`Shusonbaby||' 2008-12-30 11:09:15 PM
原帖由 hh0 於 2008-12-30 05:17 PM 發表
睇番之前d 調查, 好多兔友都養多左la
我第一次養兔果陣,咩都唔識,仲未有兔協,養左1仔1女,好快變左5隻.....#^73^#
而家再養番,資料多左好多,甘岩又係5隻 #^11^#

姐係生左3隻咋!?
我都想我個仔仔生..
但係怕佢生得多得制.,,-.-
hh0 2008-12-30 11:35:39 PM
原帖由 `Shusonbaby||' 於 2008-12-30 11:09 PM 發表

姐係生左3隻咋!?
我都想我個仔仔生..
但係怕佢生得多得制.,,-.-

以前就生左3隻, 一家5口
但依家果5隻就唔係一家, 2隻買既同3隻收養既
而且我同巨地絕晒育, 絕對唔會搞出兔命
而家好幸福啦, 隻隻都好乖呀, 唔會考慮增加新成員架啦, 除非真係好有緣果種~

快速發帖