兔名:毛毛
歲數: 9個月
身體狀況: 非常健康
絕技: 識攞嘢食時hand hand.., 嗌 mum mum, 菜菜嘅時侯會巳9秒9速度飛撲埋嚟攞嘢食. 嗌 no 時識停止
如廁習慣: 開大小都一定要喺籠嘅左上角, 所以廁所係唔可以轉位. 經嚴厲訓練後, 出嚟巳經唔會賴屎或尿.
性格: 可以話無性格, 有嘢食就係人都跟. 最憎梳毛, 每次梳毛會tum地兩吓, 以示不滿. 最愛吃免糧, 兔仔百力枝, 木瓜丸. 非常為食. 離遠十呎聞到麵包, 薯片, 生果味就會非常雀躍!
配套: 兔籠, 草球, 糧兜,  水樽, 兔廁所, 兔帶, 貓砂, 指甲箝, 梳 , 沖涼粉, 兔繩, 維他命, 兔糧, 草, 零食, 兔袋等全部齊

以上所有物品完全免費! 唯一領養條件是不可把毛毛及其用具轉賣圖利, 毛毛真人請見左圖. 女主人幾個月前開始有敏感, 雖然唔捨得, 但係始終要放棄. 由於毛毛是本人的寶寶, 所以對新主人的挑選條件會較認真. 我係唔想佢落係d無愛心同無經濟能力養兔嘅人手上! 請見諒! 但係如果有興趣養屋企人又唔反對飼養嘅話, 如有需要,可以將毛毛連同所有物品運送到閣下府上. 如有興趣者請pm 名及聯絡電話給我. 謝謝!

`manna:} 2009-1-2 01:25:41 PM
希望毛毛搵到新主人啦!!!
wesky 2009-1-2 02:07:51 PM
希望有有心人可以幫手啦
love_penny 2009-1-2 02:12:40 PM
好想養>33333<~~~~~~~~~~~~~~~~~~
siuling1200 2009-1-2 02:14:15 PM
毛毛好可愛呀...我見到佢都好鍾意~可惜我係新手丫~~:063:

希望佢快d找到新主人啦...:033:
hamster1013 2009-1-2 03:26:59 PM
我都覺得毛毛好得意呀!!
不過, 我唔可以養多隻呀......

希望毛毛可以快d揾到新主人啦!
哩度有冇兔友可以幫到毛毛呀#^66^#
joan 2009-1-2 04:11:27 PM
我都好想養毛毛....

可惜我兩隻兔兔剛剛唔係度, 心情都未平復.

希望毛毛找到新主人啦, 永遠幸福
Vinkivan 2009-1-2 04:14:02 PM
最衰我唔係喺香港啦~ 如果係我就真係好想領養毛毛呀~!!! 佢好得意呀~!!
love_penny 2009-1-2 04:48:41 PM
我真係好想養,,
等我問下mum先,,
不過我怕唔得,,
因為下星期要考試兩星期~
007reborn 2009-1-2 05:35:43 PM
原帖由 love_penny 於 2009-1-2 04:48 PM 發表
我真係好想養,,
等我問下mum先,,
不過我怕唔得,,
因為下星期要考試兩星期~

過亞媽呢關喺養兔界人仕嚟講係非常重要的, 最緊要任何一位家庭成員對兔仔無反感, 如果唔係都唔好養!
love_penny 2009-1-2 05:38:35 PM
我媽係對兔仔無反感,不過唔知佢俾唔俾養多隻姐#^4_002^#
如果我媽對兔仔有反感就唔會俾我養penny喇^v^#^49^#
係喇~毛毛絕左育未??#^52^#
007reborn 2009-1-2 05:42:16 PM
原帖由 love_penny 於 2009-1-2 05:38 PM 發表
我媽係對兔仔無反感,不過唔知佢俾唔俾養多隻姐#^4_002^#
如果我媽對兔仔有反感就唔會俾我養penny喇^v^#^49^#
係喇~毛毛絕左育未??#^52^#

毛毛係未絕育嘅
love_penny 2009-1-2 05:43:21 PM
哦,,唔該哂,,等我今晚問下媽^v^#^67^#
katatata 2009-1-2 06:10:19 PM
#^37^#  毛毛好可愛~我都好想收養哩陪花花~
但係花花岩岩先好返~><" 都係唔敢住~"
NaME520 2009-1-2 09:48:54 PM
我ok嫁!!!一定唔賣....會定期SEND相俾你

有需要可以保持電話聯絡

俾佢食apd同用尿片.貓沙....

用品我會買$600,俾最好佢.上網訂

我可以俾你睇佢用既野,一定係最好

我好有誠意,希望你可以盡快聯絡我

快速發帖