兔名:毛毛
歲數: 9個月
身體狀況: 非常健康
絕技: 識攞嘢食時hand hand.., 嗌 mum mum, 菜菜嘅時侯會巳9秒9速度飛撲埋嚟攞嘢食. 嗌 no 時識停止
如廁習慣: 開大小都一定要喺籠嘅左上角, 所以廁所係唔可以轉位. 經嚴厲訓練後, 出嚟巳經唔會賴屎或尿.
性格: 可以話無性格, 有嘢食就係人都跟. 最憎梳毛, 每次梳毛會tum地兩吓, 以示不滿. 最愛吃免糧, 兔仔百力枝, 木瓜丸. 非常為食. 離遠十呎聞到麵包, 薯片, 生果味就會非常雀躍!
配套: 兔籠, 草球, 糧兜,  水樽, 兔廁所, 兔帶, 貓砂, 指甲箝, 梳 , 沖涼粉, 兔繩, 維他命, 兔糧, 草, 零食, 兔袋等全部齊

以上所有物品完全免費! 唯一領養條件是不可把毛毛及其用具轉賣圖利, 毛毛真人請見左圖. 女主人幾個月前開始有敏感, 雖然唔捨得, 但係始終要放棄. 由於毛毛是本人的寶寶, 所以對新主人的挑選條件會較認真. 我係唔想佢落係d無愛心同無經濟能力養兔嘅人手上! 請見諒! 但係如果有興趣養屋企人又唔反對飼養嘅話, 如有需要,可以將毛毛連同所有物品運送到閣下府上. 如有興趣者請pm 名及聯絡電話給我. 謝謝!

love_penny 2009-1-2 09:55:35 PM
我媽話要等我考完試先再講#^81^#
睇黎等得黎都俾人養左>...<#^81^#
TrianPO 2009-1-2 10:30:33 PM
#^39^#  佢同我 既momo都系鐘意麵包陣味;哈哈
hh0 2009-1-3 12:56:05 AM
毛毛好可愛ar, 但我已養有多隻了
雖然幫唔到手, 但都希望小心及早日幫毛毛搵到新主人
NaME520 2009-1-3 01:09:25 AM
等回覆等得好心急呀>w<
頸都長埋了:054:
007reborn 2009-1-3 04:59:39 PM

回復 19# 的帖子

Momo found a new owner,  Name520 is his new owner.  I hope Name520 treat him well and I whole-heartly thank you for taking care of MoMo.  Now my Momo is gone, I miss MoMo very much!  He is my best companion and I feel very sad right now. :036: :047:

NaME520 2009-1-3 06:10:18 PM
佢好乖啊~依家係梳化睇電視

又成日係屋企跑同跳梳化

佢好好奇, 人地一行就跟人行

食野超多,成個頭放左係草架上面食

hh0 2009-1-3 08:19:16 PM
Name520記得日後post多D毛毛相上黎
樓主又可以係度成日見到自己隻寶貝啦
Vinkivan 2009-1-4 08:18:07 AM
真係開心呀~ momo可以揾倒個好主人, 希望momo健健康康長大~!!!

樓主都唔好唔開心喇~ 我相信Name520一定會好好對momo咖~!! 同埋佢講過話可以時不時俾你哋見面咖嘛~!! momo都會掛住你, 唔會唔記得你咖~!!
elyse)) 2009-1-4 02:43:58 PM
原帖由 NaME520 於 2009-1-3 06:10 PM 發表
佢好乖啊~依家係梳化睇電視

又成日係屋企跑同跳梳化

佢好好奇, 人地一行就跟人行

食野超多,成個頭放左係草架上面食

haha..好得意阿..
佢唔怕陌生,好勁阿:021:
`Shusonbaby||' 2009-1-4 03:19:04 PM
NaME520 *好有愛心呀!!!

momo好乖啊* 好痴人同好叻仔!!>v<
wesky 2009-1-4 04:50:14 PM
希望以後可以多d見到毛毛啦 ^^
cordero 2009-1-4 07:29:06 PM
得閒影多d相我地睇丫~~~#^39^#
NaME520 2009-1-4 11:20:13 PM
有相相啊!!!

聞下地下先

聞下地下先

我係扒地熊

我係扒地熊

唔理你

唔理你

Vinkivan 2009-1-5 11:00:47 AM
原帖由 NaME520 於 2009-1-4 23:20 發表
有相相啊!!!

momo個背脊好似有對天使翼咁呀~!!
hamster1013 2009-1-5 02:25:12 PM
momo好叻喎, 好似唔怕陌生喎!!
背脊真係好似有對翼咁, 天使兔兔 #^51^#

快速發帖