奇毛

小米 發表於 2009-01-03 01:50|只看該作者|倒序瀏覽|打印
豆豆分咗三次生咗 d 毛毛出來~~
第一撮係佢條圍巾,嗰時仲以為係因為佢大個女...
第二撮係佢個patpat, 就係正佢條尾兩旁
第三撮係佢既大比位...

唔知係咪因為豆豆開始大個? 慢慢咁生多 d 毛毛出來呢?

1↓3↓2

1↓3↓2

cordero 2009-1-3 05:45:00 AM
b女冬天d毛都厚左深色左~
兔嫲前幾日仲問,做咩b女唔同左色既?#^51^#
SheR_bb 2009-1-3 11:04:14 AM
鬆餅都係頸同pat pat 兩邊d毛長d架~~
不過大脾唔覺長左wor~~
同埋冇豆豆長到咁誇張~~係咪呢個毛色既兔兔都係咁呢#^66^#
siuling1200 2009-1-3 11:52:00 AM
剪左佢得唔得架?
會唔會係"發達毛"呢~~哈哈:057:
Panda)) 2009-1-3 01:31:38 PM
haha~~我lucky patpat 兩邊都好長呀d毛毛~~
同豆豆一樣~~我仲成日笑佢~~haha
前晚幫佢剪左lu~~怕佢整dirty 自己~~#^74^#
波丸媽 2009-1-3 02:34:53 PM
我波波pat pat 毛生到好似拖地裙咁
偷偷講你地知,wesky尋晚踩到佢pat pat 毛呀,好似d人踩到人地淑女條裙腳咁∼∼kakaka
elyse)) 2009-1-3 02:46:14 PM
我夏天個陣都有幫佢剪..
不過近排懶無幫佢剪...
:024: 好煩LO隻野成鬼日都掃哂地下D垃圾,十足人地商場DCUP麈機...
SheR_bb 2009-1-3 07:28:31 PM
冇剪呀~我怕剪左仲衰~~
我覺得剪唔剪都一樣~~
小米 2009-1-4 01:14:16 AM
但係佢嗰幾撮毛係大大下自己生...唔係天生 ka po?
波丸媽 2009-1-4 10:50:25 AM
係呀~不過其實到左夏天d毛就唔會再拖地~~換晒d拖地毛lu

快速發帖