大家好,我叫momo,4個月大...:055: 第一次同你地見面,多多指教:002:

elvisli 2009-1-5 11:36:50 PM
好得意呀.係邊間買架?

睇黎唔似有4個月...應該大約2個月到啦,因為多數過左3個月就會垂耳仔.見到momo應該仲有一隻未垂.同mocha果陣一樣~

wesky 2009-1-5 11:52:01 PM
歡迎你啊
似三個月左右到
katatata 2009-1-6 12:01:08 AM
#^30^# 同我花花一樣咁可愛~""垂耳兔兔好可愛~><"
hamster1013 2009-1-6 12:21:29 AM
歡迎歡迎!!!
MOMO你好呀!!!
好想抱吓你呀~ #^67^#
Panda)) 2009-1-6 12:26:48 AM
有幾分似我lucky~~haha~~
同lucky做個朋友啦~~#^74^#
cordero 2009-1-6 12:44:08 AM
我頭先見到第一眼都覺得好似lucky
光之天使)) 2009-1-6 12:45:02 AM
MOMO~~MOMO~
你隻右耳~好得意~
快高長大~
siuling1200 2009-1-6 09:22:35 AM
momo同lucky有D似喎,
不過momo淺色D
glendy 2009-1-6 10:12:26 AM
welcome to mo mo...

好得意呀.係邊間買架?
lingyan 2009-1-6 11:11:05 AM
哇,耳仔好長丫,拖地啦~

hello momo~
wavyxeion 2009-1-6 11:40:48 AM
你好啊~ 你同我大家都係叫MoMo啊~
你好可愛啊~ 不過你可愛d我得意D XD"
Vinkivan 2009-1-6 01:08:15 PM
momo好可愛呀~!!!! 同我家三少爺個樣好似喎~~

momo係男仔定女仔呀??
做個朋友仔呀~!!
lolo 2009-1-6 04:53:33 PM
momo你好呀~#^80^#
食多d草草,快高長大呀#^79^#
momo兔 2009-1-7 07:46:22 PM
原帖由 elvisli 於 2009-1-5 11:36 PM 發表
好得意呀.係邊間買架?

睇黎唔似有4個月...應該大約2個月到啦,因為多數過左3個月就會垂耳仔.見到momo應該仲有一隻未垂.同mocha果陣一樣~

momo在黑店(mk)買咖,買完先知佢係黑店:050:

快速發帖