各位兔友們~
之前, 講過因為我家姐懷孕o既關係, 要求我唔要布甸............
經過一段時間, 依家雨過天晴喇!! #^51^#
布甸有得留底, 有得留底喺屋企呀 #^79^#
其實, 要好多謝4個人, 哩4個人係支持布甸留底, 而且同兔婆講說話o既人. 佢哋就係我2個家姐同姐夫, 多得佢哋咋~ #^9_003^#

不過, 講返之前話唔要布甸嗰陣, 我覺得布甸知道咁, 趴喺地下唔"沃", 個頭仔仲dup底添, 叫佢都唔應.

最後, 我要多謝兔友們~ 你哋意見我, 又幫我諗辦法, 多謝你哋!! :054:
hh0 2009-1-7 02:51:07 PM
布甸有得留底, 真係好la~#^74^#
lolo 2009-1-7 02:54:08 PM
恭喜恭喜!!!!#^28^# #^11^# #^27^# #^51^#
Vinkivan 2009-1-7 05:38:49 PM
雨過天晴就好喇~~~ 不過日後BB出咗世真係喺你度由兔婆照顧嘅話, 就要小心啲唔好俾BB有事呀~ 以免有藉口再話唔俾布甸留低嘛~!!

係呢!! 你係咪有好多個家姐咖?? 我見你依家話係兩個家姐同姐夫幫你, 但又話你家姐生BB唔想你養布甸... HEHE.... 純粹八卦問下^^
wooden 2009-1-7 05:39:57 PM
真係開心呢^v^  公喜公喜阿 >3<
TaMMy 2009-1-7 07:17:56 PM
咁咪好囉~唔洗同布甸分開#^80^#
wesky 2009-1-7 07:55:50 PM
恭喜啊   唔駛分開真係好
momo兔 2009-1-7 08:04:27 PM

回復 1# 的帖子

恭喜啊 ^^:038:
elvisli 2009-1-7 09:44:32 PM
真係好.可以以後都係你身邊
elyse)) 2009-1-7 09:53:56 PM
HAHA...好YEAH..
你同布甸都唔洗擔心啦...|
不過都要多謝你家姐同姐夫..竟然係佢地幫口..
佢地都好錫你地2個:070:
helen_laam 2009-1-7 10:00:48 PM
恭喜晒呀~~
bb出世後記得要多打掃,唔好俾兔毛全屋飛呀~~
始終布甸同未來o既bb都係你一家o既心肝~~
尤尤 2009-1-7 10:08:56 PM
恭喜晒呀~~
唔洗同布甸分開.....#^80^#
cordero 2009-1-7 10:32:17 PM
恭喜~~雖然我已經知~但上黎見你個post又開心多一次
太好la#^72^#
明月 2009-1-7 10:36:57 PM
可喜可賀!
ping.tat 2009-1-7 11:34:36 PM