今年係同LUCKY bb 過既第一個新年~
每年新年我地都會去旅行~~
今年有d唔同~~去短途~~初二初三...
我其實真係好唔想去嫁...
要我離開lucky多過一日都唔想...!!
屋企人又話d親戚好想我地一齊去....
所以...迫住點都要去啦...#^50^#
兔婆係咁話最多比$我送lucky去寄養幾日~
不過問題係我怕出面d寵物酒店唔太好...
始終聽過唔少負面新聞......
兔協又太遠....真係唔知點好~~~

lucky 今日先去完見gerry....原來佢真係有介癣...
今日剃左佢幾隻手指仔d毛毛...腫左...心痛死我...
之後仲要連續兩個星期去打針~
我更加放心唔落...旅行又唔推得....點算好呀#^77^#
elyse)) 2009-1-17 04:44:11 PM
如果有介癣真係好難寄養bor~
驚出面d酒店愈照顧愈衰,而且兔協都唔俾寄養吧,,,:024:
hamster1013 2009-1-17 05:38:17 PM
放心啦~
LUCKY一定會無事O既, 佢好快會好返架喇!!!
其實, 我都好明白你O既心情, 唔想去旅行係因為唔想見唔到LUCKY.
因為我新年都會去旅行, 我依家已經諗緊布甸到時唔知點 ><
wesky 2009-1-17 08:08:39 PM
有冇朋友可以幫手睇住先 ??
lingyan 2009-1-17 08:43:39 PM
好明白你心情,之前我去2日旅行我都掛住兔兔掛到甩肺咁濟~

如果放係屋企一晚就無乜所謂既,
加上真係無辦法,有介癣就無間酒店會收 ...
只有托親戚朋友幫你上去睇 ..

我個次去2日1夜就無放佢地去兔協,就咁放係屋企囉。
放左好多草同兩樽水俾佢地~
Panda)) 2009-1-17 10:00:11 PM
多謝大家意見呀~~~
我已經推左個旅行LU~~
都係放心唔落~~#^72^#
波丸媽 2009-1-17 11:01:14 PM
不過都算發現得早啦
依家連續兩個星期去打針,咁要唔要喂藥呀?
好可憐啊, 要打針針
cordero 2009-1-18 12:09:01 AM
lucky仔~lucky媽加油~
lucky仔會好快好返,好返就會聽聽話話ga la#^30^#
Panda)) 2009-1-18 12:58:09 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-1-17 11:01 PM 發表
不過都算發現得早啦
依家連續兩個星期去打針,咁要唔要喂藥呀?
好可憐啊, 要打針針

唔洗食藥呀今次就~~gerry話打三次就唔會再有介癣~~
不過首要任務係要大洗全部野一次~~
依家打左一支針~~佢好似冇今朝咁腫lu~都係好事來的^^
光之天使)) 2009-1-18 01:03:37 AM
好快好返架喇~~
加油!!!
Panda)) 2009-1-18 01:33:07 AM
原帖由 cordero 於 2009-1-18 12:09 AM 發表
lucky仔~lucky媽加油~
lucky仔會好快好返,好返就會聽聽話話ga la#^30^#

thanks thanks~!! ^^希望佢快d好返~~
又可以再同佢玩到癲~~post上黎比大家睇~#^72^#
hamster1013 2009-1-19 02:08:17 PM
希望LUCKY快D好返~
記得POST多D相上嚟呀, 好想快D見到lucky呀~

快速發帖