小弟第一次post 毛毛d相,發覺原來mini-house好多兔兔都係叫毛毛,太好了好多朋友仔..haha

p.s.佢大約3個月左右,佢住左係我屋企已經1個月喇...

急不及待走出黎

急不及待走出黎

食草草

食草草

食草草2

食草草2

e個就係佢屋企喇

e個就係佢屋企喇

成日都係廁所度訓覺

成日都係廁所度訓覺

elyse)) 2009-1-17 04:48:16 PM
毛毛係仔仔定囡囡阿..
佢的毛色好得意阿...hello~毛毛:060:
kelvinkwan0719 2009-1-17 04:49:37 PM
原帖由 elyse 於 2009-1-17 04:48 PM 發表
毛毛係仔仔定囡囡阿..
佢的毛色好得意阿...hello~毛毛:060:

佢係仔仔黎架,而家應該3個月左右,haha我成日都上黎架,大家交流下.
hamster1013 2009-1-17 05:41:09 PM
你好呀, 毛毛~
同布甸做個朋友好唔好呀?
kelvinkwan0719 2009-1-17 05:47:06 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-1-17 05:41 PM 發表
你好呀, 毛毛~
同布甸做個朋友好唔好呀?

haha..好丫..我成日都有睇你d post架..
hamster1013 2009-1-17 05:50:38 PM
原帖由 kelvinkwan0719 於 17/1/2009 17:47 發表

haha..好丫..我成日都有睇你d post架..

真架~
多謝晒!!!
哩度每日位兔友都係好愛兔兔架,有咩事都可以上嚟講,佢哋都會幫手架!!
kelvinkwan0719 2009-1-17 07:01:25 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-1-17 05:50 PM 發表

真架~
多謝晒!!!
哩度每日位兔友都係好愛兔兔架,有咩事都可以上嚟講,佢哋都會幫手架!!

haha係丫..我都丫.成班都好開心..
wesky 2009-1-17 08:01:53 PM
歡迎你啊
momo 個肚仔好圓下  :073:
光之天使)) 2009-1-17 09:19:13 PM
momo~你做咩成日唔望鏡頭呀~
你好多玩具玩wor
波丸媽 2009-1-17 10:53:10 PM
momo你隻色好得意呀~~
你都黎同小丸,波波姐姐做好朋友呀~~
kelvinkwan0719 2009-1-17 11:20:50 PM
毛毛佢成日都食食食食食......佢d毛色真係幾得意下,又唔係灰,又唔係白,佢個patpat好搞笑架..:040:
momopig 2009-1-18 01:10:05 AM
我隻八妹仔都係叫毛毛呀~

應該差唔多大~

你地不如做朋友啦~
kelvinkwan0719 2009-1-18 02:03:45 AM
原帖由 momopig 於 2009-1-18 01:10 AM 發表
我隻八妹仔都係叫毛毛呀~

應該差唔多大~

你地不如做朋友啦~

haha..好丫..毛毛e個名好多人叫..不過真係太得意喇..haha你果隻係囡囡嗎,我咁岩係仔仔..:039:

快速發帖