同一件衣服, 出來的感覺好不一樣啊~

不要以為這是同一隻兔, 估下誰是波子, 誰是細佬.

比個正面大家睇下先, 不過自己覺得細佬映得cute d.

睇下佢地個側面! 波子係穿到剛剛好cover曬身體, 但係細佬係露出個pet pet! kekekek

Vinkivan 2009-1-21 06:55:05 AM
佢哋著起衫仔真係好得意呀~!! 不過, 細佬係咪大隻啲?? 好似唔係好啱身, 睇前面細佬就Q啲, 睇側面就波子靚啲~!!

我都叫咗我屋企人喺香港買咗啲衫仔新年拎過嚟俾我呀~~ 到時可以同佢哋影啲靚相!!
光之天使)) 2009-1-21 06:57:25 AM
我都買左呢件衫~
不過total個頭頂唔住頂帽...成日比頂帽仔蓋住頭~

細佬著得好靚~
hamster1013 2009-1-21 09:45:52 AM
波子同細佬都好得意呀!!!
細佬好似大隻過波子幾多吓喎!!
hamster1013 2009-1-21 09:47:00 AM
原帖由 波子 於 21/1/2009 06:55 發表
佢哋著起衫仔真係好得意呀~!! 不過, 細佬係咪大隻啲?? 好似唔係好啱身, 睇前面細佬就Q啲, 睇側面就波子靚啲~!!

我都叫咗我屋企人喺香港買咗啲衫仔新年拎過 ...

好呀,好想快d睇到波子,湯丸同cookie仔著衫衫影靚相呀#^39^#
lingyan 2009-1-21 11:07:04 AM
第一張係波子,第二張係細佬!!
cordero 2009-1-21 11:51:26 AM
第一張係細佬~第二張係波子~我估#^58^#
hamster1013 2009-1-21 12:06:30 PM
第一張係波子, 第二張係細佬
hh0 2009-1-21 12:21:03 PM
波子著得好fit 好得意
細佬就有D迫爆feel #^51^#
ping.tat 2009-1-21 01:36:39 PM
第一張係波子,第二張係細佬

你幫佢地著衫仔~佢地有冇走老唔俾著
我都打算要買衫仔~係唔係買開鈕會好d#^39^#
lingyan 2009-1-21 04:05:07 PM
開鈕係乜意思 ?
兔兔用啪鈕會好D~
珊迪小姐 2009-1-21 04:07:45 PM
好得意呀~~  #^43^#
就快新年了 吾知有無財神衫賣呢~!!
nievedith 2009-1-21 05:06:53 PM
原帖由 波子 於 21-1-2009 06:55 發表

我都叫咗我屋企人喺香港買咗啲衫仔新年拎過 ...

細佬大過波子真係差不多半個碼.

新年有新衫穿, 記得映相post上來呀.
nievedith 2009-1-21 05:11:24 PM
原帖由 光之天使 於 21-1-2009 06:57 發表
我都買左呢件衫~
不過total個頭頂唔住頂帽...成日比頂帽仔蓋住頭~

細佬著得好靚~

細佬叫我多謝你讚佢呀!
其實細佬都好大頭, 所以佢都係戴得半個頭, CUP唔曬架, 哈!!
nievedith 2009-1-21 05:20:42 PM
原帖由 ping.tat 於 21-1-2009 13:36 發表
第一張係波子,第二張係細佬

你幫佢地著衫仔~佢地有冇走老唔俾著
我都打算要買衫仔~係唔係買開鈕會好d#^39^#

BINGO!

同佢地著都好易, 不過唔知係咪佢地之前無著過, 著完之後竟然唔夠膽行來行去, 好好笑!
我個件係"拍"鈕, 好易著呀!

快速發帖