布甸好鍾意食呀, 一見到即係咬住唔放, 係咁食係咁食 #^5_002^#

布甸: 終於有草餅食喇~ 多謝hh0姐姐!! d草餅好好味呀!!!

nievedith 2009-1-22 01:58:31 AM
好似好好食咁BOR, 布甸食到唔想放下咁!
係LA, 係咪HAND MADE架!?
Vinkivan 2009-1-22 07:06:39 AM
布甸掛住食, 媽媽影相都唔理lu~!
hamster1013 2009-1-22 09:51:57 AM
原帖由 nievedith 於 22/1/2009 01:58 發表
好似好好食咁BOR, 布甸食到唔想放下咁!
係LA, 係咪HAND MADE架!?

係hh0整架~
hh0 2009-1-22 11:55:09 AM
布甸甘乖企定定食俾媽咪影相
我隻咬住一路食一路側側身轉黎轉去
荒死俾隔離果隻搶走, 好小家甘樣#^36^#
hamster1013 2009-1-22 12:38:08 PM
原帖由 hh0 於 22/1/2009 11:55 發表

其實當我一俾佢嗰陣,佢就即係咬住走咗,
跟住我攞返塊草餅放入佢個龍入面,佢就即係走入去,
乜都唔理,係咁食,影佢都無返應......
可想而知佢幾鍾意食呢!!!
cordero 2009-1-22 06:15:24 PM
原帖由 hh0 於 2009-1-22 11:55 AM 發表

同珍珍一樣~
hh0你幾時開班授徒,教我地自己整草餅,你未唔洗咁辛苦請我地食lor#^64^#
我計較緊買焗爐整草餅呢
珊迪小姐 2009-1-22 06:50:45 PM
要用焗爐整嫁??我都想學呀~~:073:
hh0 2009-1-22 11:43:36 PM
研究緊份量, 你地知啦之前整好似阿媽煮餸甘
適量草碎, 加D粉加D麥片, 水等........
份量正試驗中, 希望大家既用量唔會太參差
好快有結果...請等等
cordero 2009-1-22 11:49:49 PM
原帖由 hh0 於 2009-1-22 11:43 PM 發表
研究緊份量, 你地知啦之前整好似阿媽煮餸甘
適量草碎, 加D粉加D麥片, 水等........
份量正試驗中, 希望大家既用量唔會太參差
好快有結果...請等等

謝謝hh0#^72^#
hamster1013 2009-1-22 11:50:58 PM
真係要多謝hh0, 你真係好好人呀!!
hh0 2009-1-22 11:56:00 PM
都係想同大家分享下D健康既小食姐
最重要係所費無幾, 唔花功夫, 我地班大帝又勁中意

快速發帖