睇下我地三個真係好好感情!!!!

遲d米米再大d可以坐得定d,就會加再多多先生一齊,因為多多先生比較難服侍

hamster1013 2009-1-22 05:43:18 PM
好得意呀!!
米米肥嘟嘟咁, mimi同coffee又咁乖, 坐定定比你哋影相.
我想問mimi, coffee同多多先生有無呷米米醋架?
cordero 2009-1-22 05:48:44 PM
睇黎米米好鍾意佢班大哥喎#^64^#
大富翁 2009-1-22 06:03:35 PM
佢地3個好FD 咁WO!!!
米米真係大左好多呀!!!!#^30^#
NaME520 2009-1-22 06:05:28 PM
好Q啊~好溫馨啊#^80^#
Vinkivan 2009-1-22 06:21:59 PM
米米好得意呀~!!!! 圓睩睩... 好Q呀~!!!!!!!

不過, 寵物可唔可以同BB共存真係因BB而異嘅~~!!
mim0510 2009-1-22 06:32:12 PM
當然因BB而異喇~~~

不過唔比佢地試下共存,又點知唔得呢!!!!:062:
mim0510 2009-1-22 06:33:42 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-1-22 05:43 PM 發表
好得意呀!!
米米肥嘟嘟咁, mimi同coffee又咁乖, 坐定定比你哋影相.
我想問mimi, coffee同多多先生有無呷米米醋架?

其實之前問過多多先生,佢話知道自己老,唔會呷醋喇!!!只係想多d出廳玩
小兔兔)) 2009-1-22 06:42:09 PM
BB好得意呀!!!!#^9_003^# #^9_003^#
nievedith 2009-1-22 07:31:15 PM
米米大左好多呀! 札實左好多!
米米, 今年同媽媽豆多啲利是LA! #^13^#
nievedith 2009-1-22 07:33:28 PM
米米大左好多呀! 札實左好多!
米米, 今年同媽媽豆多啲利是LA! #^13^#

---- 按多了一次SEND, PLS DELETE, TKS!
小米 2009-1-22 09:46:32 PM
真係好fd咁喎, 撘晒膊頭^o^
helen_laam 2009-1-23 10:43:06 AM
真係好溫馨呀~~
其實我覺得細細個可以接觸到小動物o既小朋友會比較有愛心同埋性情會溫和d o架~~
米米第時應該都會係咁~~
同埋米米o係第二張相好似爭上鏡咁好攪笑呀~~
珊迪小姐 2009-1-23 11:13:26 AM
米米好可愛呀~
相影得好靚!!多d post上來啊~ #^9_003^#
elyse)) 2009-1-23 11:17:29 AM
:033: 好得意阿..
米米又大個左啦...佢地個個都好鍚米米呀~

快速發帖