好耐冇上黎tim ...

芝麻早幾個月開始唔知點解半夜三更dum地, 原因不明, 總之見唔到人唔肯罷休, 勁dum :052:
上個星期芝麻冇dum喇, 點知到芝士dum, 兔爸幾乎晚晚3點幾起身陪佢地 :056:
大家既兔兔有冇試過咁架?
hh0 2009-1-30 12:52:50 AM
嘩~  半夜三間都幾大工程#^81^#
otistou 2009-1-30 09:03:38 AM
你地個個隻兔都識dum 地ge=3=
我果隻dum 都未dum 過=3=
ka@+ 2009-1-30 12:00:01 PM
波波呢排都晚晚又拆屋又裝修=v="
不過我好多時都唔理佢..
不過靜左一陣又黎過..
仲準時過人地裝修=v="
芝士媽 2009-1-30 12:50:34 PM
原帖由 ping.tat 於 2009-1-30 00:13 發表
hi~我家個d衰仔la兩日dum小左地
不過,有新大工程做緊~
老三~嘟嘟,裝修廁所,張d廁所反轉晒.整晒d紙粒出去籠底.佢先停手
老二~coffee,轉左咬籠+咬木波.係要咬到你起身
老大~搬運~每晚要張兩個飯碗放上廁所.你幫佢, ...

睇黎老三既toilet要做加固工程, 鑽多個hole加多個扣等佢反唔到 :031:
芝士媽 2009-1-30 12:52:10 PM
原帖由 hh0 於 2009-1-30 00:52 發表
嘩~  半夜三間都幾大工程#^81^#

昨晚(今早)好少少, 5am dum地 instead of 3am
elyse)) 2009-1-30 01:28:30 PM
有阿~可能呢幾日都有好多人...
呢幾日新年都dum地..

如果唔理佢,佢就會遷怒於個廁所..
d屎尿會比佢倒哂出黎
絨絨妹)) 2009-1-30 01:39:23 PM
絨絨妹都有dum地呀,
不過佢係係個籠度自已玩, 跳來跳去又dum地呀!!
lingyan 2009-1-30 04:15:52 PM
原帖由 otistou 於 30-1-2009 09:03 AM 發表
你地個個隻兔都識dum 地ge=3=
我果隻dum 都未dum 過=3=

可以同你講...唔識 DUM 好過 DUM ,,,,

MIFFY仔唔識 DUM 地,從來都未見過佢 DUM~
布甸晚晚都 DUM~
真係嘈到拆天 ... 仲要凌晨個陣真係覺都唔駛訓 ...
mim0510 2009-1-30 07:45:28 PM
淨係Dum地都好吖............

多多先生好鍾意半夜三更Dum地加倒厠所ga:067:
芝士媽 2009-1-30 10:36:26 PM
原帖由 mim0510 於 2009-1-30 19:45 發表
淨係Dum地都好吖............

多多先生好鍾意半夜三更Dum地加倒厠所ga:067:

芝士芝麻有一排都興反toilet, 要扣多個扣穩固至得.
momopig 2009-1-31 12:10:45 AM
原來你地0既兔兔個個都dum地0架?#^15^#

我未見過毛毛dum地呀,佢扭出籠玩時最多用兔拳連打籠門幾下,無人理佢佢就會乖乖去食草~
SHARON 2009-1-31 12:35:01 AM
我小明呢排都好臭脾氣....:050:
一時時dum地...一定反廁所...:056:
有咩方法扣好個廁所??
教下我呀...:054: :050:
cordero 2009-1-31 12:44:51 AM
我地用D鐵線索黎縛實個廁所
otistou 2009-1-31 01:37:31 AM
原帖由 lingyan 於 2009-1-30 04:15 PM 發表

可以同你講...唔識 DUM 好過 DUM ,,,,

MIFFY仔唔識 DUM 地,從來都未見過佢 DUM~
布甸晚晚都 DUM~
真係嘈到拆天 ... 仲要凌晨個陣真係覺都唔駛訓 ...

哈..我果隻如果勁想出黎
佢會咬住個籠門係咁搖=0=
芝士媽 2009-1-31 11:05:59 AM
原帖由 SHARON 於 2009-1-31 00:35 發表
我小明呢排都好臭脾氣....:050:
一時時dum地...一定反廁所...:056:
有咩方法扣好個廁所??
教下我呀...:054: :050:

試過用繩綁toilet, 唔work.
後來響toilet邊鑽多個hole, 買多個扣扣住籠, 即連埋原本個扣total 2個扣(唔同角位), 就反唔到#^64^#
表達得唔太清楚...希望你睇得明...

快速發帖