大家好, 由於之前太忙, 很少時間上來MINI HOUSE呀..
而家放假, 就可以UP DATE 絨絨妹D相俾大家睇下呀.
絨絨妹而家又大又肥左, 成個肥妹仔咁呀.:053:

CHIUPO=] 2009-1-29 10:59:18 PM
o~
絨絨妹大隻左好多喎
樂樂都大左好多
而家佢地都唔似lu#^60^#
光之天使)) 2009-1-29 11:00:44 PM
喂~hello呀~絨絨妹~
你屋企個...好正wor~
不過你會唔會扔廁所架?
hh0 2009-1-29 11:12:59 PM
原帖由 光之天使 於 2009-1-29 11:00 PM 發表
不過你會唔會扔廁所架?

我都想問呢句.......haha
好耐無見絨絨妹
個廁所唔扣實第二日一定反廁~
絨絨妹)) 2009-1-29 11:20:03 PM
原帖由 CHIUPO=] 於 2009-1-29 10:59 PM 發表
o~
絨絨妹大隻左好多喎
樂樂都大左好多
而家佢地都唔似lu#^60^#

hello, 樂樂, 你都大個仔喎!
不過好彩同絨絨妹都仲同一個色呀!!
絨絨妹)) 2009-1-29 11:23:30 PM
原帖由 hh0 於 2009-1-29 11:12 PM 發表

我都想問呢句.......haha
好耐無見絨絨妹
個廁所唔扣實第二日一定反廁~

暫時又好似唔覺佢會反呀, 因為個廁所夠大.
同埋絨絨妹企係個廁所度, 只會卦住食野, 唔會跳來跳去.:073:
hh0 2009-1-29 11:30:31 PM
甘就真係又乖又斯文呀
karen195 2009-1-29 11:32:01 PM
靚女絨絨妹好久無見了~
大個左好多喎~~
新一年要身體健康,越來越靚
jennytyy 2009-1-30 10:21:37 AM
絨絨妹真係大個女勒~
望住鏡頭好可愛呀﹗
尤尤 2009-1-30 12:52:51 PM
hi...
絨絨妹...
大個女左又靚女左....
哈.#^64^#
芝士媽 2009-1-30 12:59:45 PM
咁都唔反廁絨絨妹真係好斯文啊~
想問問, 絨絨妹個草架響邊樹買到?
絨絨妹)) 2009-1-30 01:17:58 PM
原帖由 芝士媽 於 2009-1-30 12:59 PM 發表
咁都唔反廁絨絨妹真係好斯文啊~
想問問, 絨絨妹個草架響邊樹買到?

個草架係十蚊店買呀... 但係都要$20一個:013:
絨絨妹)) 2009-1-30 01:20:09 PM
原帖由 光之天使 於 2009-1-29 11:00 PM 發表
不過你會唔會扔廁所架?

係呀, 佢間屋好正架, 又大又舒服!!
因為絨絨妹唔識去廁所, 所以唯有俾佢企一個廁所度, 一邊食, 一邊屙.
CHIUPO=] 2009-1-30 10:15:27 PM
原帖由 絨絨妹 於 2009-1-29 11:20 PM 發表

hello, 樂樂, 你都大個仔喎!
不過好彩同絨絨妹都仲同一個色呀!!

之前先發現原來樂樂係女仔黎架,所以係大個女啦xd
cordero 2009-1-30 11:50:56 PM
絨絨妹子~真係好耐無見~好掛住你同大哥二哥ar~
個籠係咪iris?係邊度買?我想同珍珍換籠~

快速發帖