睇書話兔兔開心0既時候會跳兔仔舞,究竟兔仔舞係點0架?

毛毛開心0既時候會full speed奔跑,然後急停跳起U-turn~

有時又會跳起0係空中腳仔踢踢先落地~

咁佢係咪跳緊兔仔舞???

我只係感覺到佢個樣勁興奮#^27^#
TaMMy 2009-2-1 01:15:07 AM
聽你咁形容應該係啦#^52^#
係咪類似le 段片入便ge兔兔咁呢?
http://hk.youtube.com/watch?v=5644qVrDqAE
momopig 2009-2-1 01:36:12 AM
嘩#^23^# EXACTLY!!!就係咁喇~
momopig 2009-2-1 01:37:34 AM
毛毛仲會跳到頭都fing埋耳仔飛起~好搞笑!
TaMMy 2009-2-1 01:42:14 AM
原帖由 momopig 於 2009-2-1 01:37 AM 發表
毛毛仲會跳到頭都fing埋耳仔飛起~好搞笑!

我開頭第一次見臻臻咁做果陣仲以為佢俾野咬= =
後未至知原來呢d就係傳說中ge兔仔舞#^27^#
cordero 2009-2-1 02:09:00 AM
我未見過珍珍認認真真咁跳一次#^37^#
波丸媽 2009-2-1 09:34:11 AM
我見過我隻肥丸跳.......得10幾cm高咋............==
佢肯跳我都已經好安慰lu ==
不過...冇點話fing頭fing尾.........
佢最興奮果陣唔係跳,而係圍住個籠高速飄移,then撞埋d野度==

oscarlik 2009-2-1 11:02:45 AM
琴晚小唷都跑黎跑去...
我仲以為佢生蝨..入左耳仔-,-
嚇親兔媽--
momopig 2009-2-2 03:33:29 PM
毛毛最鍾意周圍跑同跳高跳低,可以跳到呎幾高~

不過有時跳高唔成功會成'pat'0野咁撻番落地...

有時跳0左上0的0野到又要諗好耐先敢跳番落0黎...

豬爸爸豬媽媽邊睇邊驚佢整親...

不過衰豬個樣就勁開心...#^36^#
momopig 2009-2-2 04:32:49 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-1 02:09 AM 發表
我未見過珍珍認認真真咁跳一次#^37^#

咁珍珍開心0既時候會點?

珍珍肥0嘟嘟跳起一定好得意~
Vinkivan 2009-2-2 08:04:25 PM
我只係見過湯丸同Cookie跳, 湯丸仲係跳得勁高, 有時仲一連跳幾下, 興奮到不得了~

但我好想見倒波子跳, 不過, 佢好似唔係好識開心咁#^56^#
momopig 2009-2-3 11:58:33 PM
原帖由 波子 於 2009-2-2 08:04 PM 發表
我只係見過湯丸同Cookie跳, 湯丸仲係跳得勁高, 有時仲一連跳幾下, 興奮到不得了~

但我好想見倒波子跳, 不過, 佢好似唔係好識開心咁#^56^#

我諗波子有你同湯丸,Cookie都一定好開心,只係佢比較內儉0者#^4_002^#

快速發帖