最近想去入一入貨...
唔知pets cafe 好d 定R記好d呢?#^66^#
同埋我剪唔到指甲想搵佢定剪呀
想學埋點剪~_~
唔知邊間好d呢??XDD
邊間種類好d同價錢平d呀?XDD
唔該晒各位兔媽兔爸#^51^#
cordero 2009-2-1 03:07:09 PM
r記好...我自己不嬲都幫襯開R記,D人服務態度吾錯,D野都幾平
平過街鋪好多
pet cafe的評價一般
R記好似有得叫佢送貨果陣剪埋
或者你可以上兔協剪,叫D職員教埋你
或者參加兔協的WORKSHOP

大富翁 2009-2-1 06:10:06 PM
我都覺得r記比較好!!
因為有時打去問草與如何!!佢地d 答案都好中肯!!
pet cafe唔好!!見佢同冠兔兔沖涼都知咩事啦!!!
sheepman 2009-2-1 07:19:37 PM
嗯嗯~_~
唔該晒各位..
我都係幫襯R記啦XDD
vice0926 2009-2-2 02:40:53 PM
我都係r記ge支持者!#^28^#
sheepman 2009-2-2 10:07:43 PM
原帖由 vice0926 於 2009-2-2 02:40 PM 發表
我都係r記ge支持者!#^28^#

哈哈
我見佢地賣d野多d同好d..最緊要又平d~_~
我自己成功幫佢剪左指甲lu XD
wesky 2009-2-2 10:21:43 PM
我去開 8 記 ( 8 號 )
因為夠就腳, 男 Sales 服務態度好~
TaMMy 2009-2-2 10:50:28 PM
如果你係想學我諗都係唔好去pets cafe啦 ,
因為我都去過幾次剪甲 , 但係佢次次都抱入房剪ge , 根本睇唔到佢點剪= =
最重要 ge係臻臻次次去完都好似好驚咁樣#^77^#
所以都係兔協穩陣d....
smallsuishan 2009-2-2 11:39:05 PM
Hill仔都係8號度剪的
不過係荃灣個間
katatata 2009-2-2 11:50:35 PM
-.- 我2間都無幫襯開~暫時都係petxgg到訂草~
CHIUPO=] 2009-2-3 07:09:43 PM
樂樂都係係8號到剪
不過係屯門利寶個間到剪=]
sheepman 2009-2-4 09:44:06 PM
原帖由 wesky 於 2009-2-2 10:21 PM 發表
我去開 8 記 ( 8 號 )
因為夠就腳, 男 Sales 服務態度好~

咦咦未聽過XDD
我住藍田架....唔知有冇人同我一樣呢~_~哈哈
sheepman 2009-2-4 09:44:48 PM
原帖由 TaMMy 於 2009-2-2 10:50 PM 發表
如果你係想學我諗都係唔好去pets cafe啦 ,
因為我都去過幾次剪甲 , 但係佢次次都抱入房剪ge , 根本睇唔到佢點剪= =
最重要 ge係臻臻次次去完都好似好驚咁樣#^77^#
所以都係兔協穩陣d....

pets cafe聽落唔係咁掂wo#^34^#
都係咪搞艇仔啦唉~_~
sheepman 2009-2-4 09:46:25 PM
原帖由 smallsuishan 於 2009-2-2 11:39 PM 發表
Hill仔都係8號度剪的
不過係荃灣個間

荃灣...=_=
有點兒遠
不過橫掂都去R記
呢間都可以去下~_~
sheepman 2009-2-4 09:47:45 PM
原帖由 katatata 於 2009-2-2 11:50 PM 發表
-.- 我2間都無幫襯開~暫時都係petxgg到訂草~

哈哈
我想買d新野俾佢呀XDD

快速發帖