小唷黎左屋企都2 weeks..
但我仲未見佢訓過既?
我已經睇左好耐都冇見..包括am/pm..
除左2am-7am未見過..唔通佢訓5hrs就夠?
波丸媽 2009-2-2 10:27:30 AM
兔仔訓覺呢個問題,之前都有唔少人問過,可以搵返d post
其實兔仔唔一定係合埋眼先叫訓架bor
因為佢地開住眼都識得訓(休息)
hh0 2009-2-2 11:34:30 AM
係呀, 初來陌生地方多數開住眼訓
養耐左就會見到合埋眼訓, 仲要中槍倒地果種
唔知以為瓜左
我D兔多數係中午至黃昏前最易訓著
kelvinkwan0719 2009-2-2 12:39:09 PM
haha...我隻毛毛都係黎左1個月左右...不過佢近排都成日好似中槍咁...突然倒地,有時我坐係度..放佢係心口....用手掃下佢d毛...掃掃下..佢就訓左了....:073:
vice0926 2009-2-2 02:44:24 PM
哈~唔洗咁擔心啦..
養耐左你就成日都會見到佢訓覺ga la~~
Vinkivan 2009-2-2 06:46:06 PM
我三隻兔中有兩隻返嚟屋企冇幾就己經會瞌埋眼瞓, 但另外一隻係從來都冇見過佢瞓嘅, 所以, 都係睇兔兔本身, 唔一定隻隻兔都會瞌埋眼瞓咖~!!
oscarlik 2009-2-2 07:46:07 PM
哦哦..原來係咁,
我以為佢訓唔著定點tim..哈哈!!:055:
NaME520 2009-2-2 08:08:31 PM
我毛毛第一日返屋企

就嚇親我 ,一話訓

好大排咁,咩都唔理

中槍咁訓
Step 2009-2-2 08:38:25 PM
原帖由 hh0 於 2009-2-2 11:34 AM 發表
係呀, 初來陌生地方多數開住眼訓
養耐左就會見到合埋眼訓, 仲要中槍倒地果種
唔知以為瓜左
我D兔多數係中午至黃昏前最易訓著

我果隻都係中槍"pig拍"咁達落地下訓
好鬼搞笑, 唔知仲以為佢死鬼左, hahaa
我果隻都黎左屋企1個月我先見到佢咁既睡姿
兔兔要感到好安全先會咁訓法
TaMMy 2009-2-2 10:39:42 PM
咁唔通係我俾唔到安全感臻臻#^15^#
我只係見過佢一次合埋眼訓 = =
兔仔怡v3v 2009-2-4 11:13:18 AM
:057: 我個帶左我隻兔兔返屋企佢就合埋眼仔訓覺喇...
有次仲見到佢坐係到訓到個身斜曬...
超搞笑:053:

快速發帖